Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’deki Kibrit’i oynayan Helin Kandemir’i tanıyınca çok şaşıracaksınız!

Doğduğun Ev Kaderindir’deki Kibrit’i oynayan Helin Kandemir’i tanıyınca çok şaşıracaksınız!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, başrolde yer alan Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ile birlikte anılıyor ama bir başka isim var ki genç yaşına karşın başarılarıyla dikkat çekiyor. Dizide Kibrit rolünde yer alan Helin Kandemir, başarılı bir oyunculuk sergiliyor ama onun başarısı zaten ödüllü bir başarı. Genç oyuncu, küçük yaşına karşın yer aldığı yapımlarda dikkat çekerken, sinemada da hatırı sayılır bir bilinirliğe sahip oldu.

2004 doğumlu olan ve henüz 16 yaşında olan Helin Kandemir, bu kısa ömrüne neler sığdırmış neler? Genç oyuncu, Kibrit karakteriyle Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynuyor şimdilerde ama onu ilk olarak İsimsizler dizisiyle 2017 yılında ekranda gördük. Yani 13 yaşındayken.

Helin Kandemir aslında kariyerine reklamlarda rol alarak başladı önce. İlk olarak 9 yaşındayken 2013 yılında Ötesiz İnsanlar isimli bir dizide oynadı. Daha sonra Bitmeyen Hikaye ve Kollama isimli dizilerde rol aldı. Bu dizinin ardından ise 2016 yılında İsimsizler dizisinde oynadı.

Onu bir ara Yörem Sucuk ve Yörem Zeytin reklamlarında da gördük. Ancak Helin Kandemir’in en çok dikkat çektiği yapım Bir Litre Gözyaşı dizisi oldu. Orada Miray Daner’in kardeşi Elif’i oynuyordu. Asi kız karakteriyle dikkatleri çekmişti.

blank

Daha sonra 2019 yılında Emin Alper’in “Kız Kardeşler” isimli filminde oynadı. Cemre Ebüzziya ve Ece Yüksel ile birlikte 3 kız kardeşi oynadıkları film, büyük yankı uyandırdı. Bu yıl 52’ncisi düzenlenen SİYAD Ödülleri’ne Emin Alper’in yönettiği Kız Kardeşler filmi damga vurdu. Kız Kardeşler, En İyi Film dahil sekiz ödülün sahibi oldu.

Genç oyuncu Helin Kandemir, yine bu yıl Temmuz 38. kez düzenlenen İstanbul Film Festivali’nde aynı filmle, En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı diğer iki kadın oyuncu ile birlikte. Sofya Film Festivali’nde de ödül alan bir yapım oldu Kız Kardeşler filmi.

Helin Kandemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden önce, Netflix’in ilk orjinal Türk dizisi olan fantastik hikaye Hakan: Muhafız’da da oynadı.

Helin Kandemir, 16 yıllık hayatına ödüller, sinemada dikkat çeken bir rol ve şimdi de televizyonda herkesin başarısını takdir ettiği bir diziyle ekranlarda.

Genç oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekti. Demet Özdemir’in, sete ziyarete gelen annesi ile birlikte poz verdiği Helin Kandemir ile çekilen fotoğrafını aşağıda görebilirsiniz…

Ayrıca Kız Kardeşler filmi ile ilgili paylaşımlardan da bilgiler edinebilirsiniz… Helin Kandemir’in genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan ile de iyi arkadaş oldukları yayınlanan paylaşımda görülüyor…

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank