Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere, Esra Bilgiç ve Hazar Ergüçlü’nün dizi çekimlerinden perde arkası pozlar!

Cansu Dere, Esra Bilgiç ve Hazar Ergüçlü’nün dizi çekimlerinden perde arkası pozlar!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların dizi setlerinden yaptıkları paylaşımlar her zaman sosyal medyada çok ilgi görüyor. Cansu Dere, Esra Bilgiç ve Hazar Ergüçlü de üst üste paylaşımlar yaparak takipçilerine dizi setindeki hallerini sergiledi.

Sadakatsiz dizisinde Asya karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Cansu Dere, “En keyif aldıklarımdan” mesajıyla, rol arkadaşı Nazlı Bulu ile birlikte selfi çekerken, kaydedilen fotoğrafı yayınladı. Cansu Dere, bugün bir başka konuyla daha sosyal medyanın gündemindeydi. Hayvansever kimliğiyle tanınan ünlü oyuncunun muhtaç hayvanlara yardım eden “Kurtaran Ev” adlı sosyal sorumluluk projesi gönüllülerinin tüm klinik borçlarını ödemesi hayranları tarafından büyük takdirle karşılandı.

Cansu Dere, Esra Bilgiç ve Hazar Ergüçlü'nün dizi çekimlerinden perde arkası pozlar! 9

Ramo dizisiyle Cuma akşamları Show TV ekranlarında hayranları ile buluşan Esra Bilgiç de dizideki performansı ve güzelliği ile büyük dikkat çekiyor.

Oyuncu, sosyal medyada aktif şekilde paylaşım yapan ünlüler arasında bulunuyor. Dizi çekimlerinin yanı sıra hukuk fakültesinde de okuyan ve set dışında yoğun şekilde ders çalışması ile bilinen oyuncu, bir saat içinde 350 binden fazla beğeni aldı.

Cansu Dere, Esra Bilgiç ve Hazar Ergüçlü'nün dizi çekimlerinden perde arkası pozlar! 10

Alev Alev dizisinde Çiçek karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü de instagram hesabından The Protector yani Hakan Muhafız dizisini hatırlatan bir paylaşımda bulundu.

Oyuncu, “Dün gibi hissettiriyor” notunu yayınladı.

Cansu Dere, Esra Bilgiç ve Hazar Ergüçlü'nün dizi çekimlerinden perde arkası pozlar! 11