Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’in yıldızları Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol birbirlerini övdü!

Doğduğun Ev Kaderindir’in yıldızları Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol birbirlerini övdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisi tv8 ekranında en son 3 hafta önce 11. bölümüyle yayınlandı.Koronavirüs salgınını ülkemizde görülmeye başlaması ile birlikte de sette hemen çalışmalar durduruldu. Tüm oyuncular ve dizinin emektar ekibi evlerine çekildi.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, uzun bir ayrılığın ardından karantina günlerinin 4. haftasında instagram canlı yayınında yeniden buluştu. İkili arasındaki samimiyet dikkat çekerken, bu sürecin bir an önce biterek işlerin yoluna girmesi temennisi ortaktı.

Dizinin hayranlarının sorularını yanıtlayan ikili, ani gelişen bir süreç olduğu için bir açıklama da yapılmadığını hatırlattı. Özdemir, sosyal medyada çok güzel yorumlar ve sorular aldıklarını belirtti.

Dizinin fanları ikiliyi sahne sırasında birbirlerini nasıl tanımladıklarını merak etti. Demet Özdemir, rol arkadaşı İbrahim Çelikkol için şöyle konuştu: “Gerçekten övmek değil derdim, samimiyetimle söylüyorum.Sen setimizde çok güzel bir ağabey çok güzel bir oyuncusun bana göre.Çok da şanslı olduğumu düşünüyorum. Geliyorsun ve çok çabuk hazırlanıyorsun. Bence bu çok güzel bir şey” dedi.

Doğduğun Ev Kaderindir'in yıldızları Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol birbirlerini övdü! 8

İbrahim Çelikkol ise sete hazırlanma konusunda “Sen benden çok daha hızlı hazırlandığın için benim hızlı olmam gerekiyor. Bayan olarak hızlı hazırlandığın için bu süreci biran önce halletmem gerekiyor. Aslında sen benden hızlısın”diye belirtti.

İkili birbirlerinin cevaplarına bir hayli güldü. Demet Özdemir, hemen hemen aynı zamanlarda hazırlandıklarını ifade edince, kadın oyuncuların hazırlanmasının zorluğuna işaret ederek hızlı hazırlandığı için partnerini övmüş oldu.

İbrahim Çelikkol, “Vallaha Mehdi’yi de çok özledim, Zeynep’i de çok özledim. Seyirci ile buluşmayı da çok özledim. Dizimizi izledikten sonra gelen yorumları, yazılan şeyleri okuyup, birlikte gülüyorduk, motive oluyorduk. Bunları çok özledim. Aslında arkamıza bakmayı öğretti bu süreç, sağlığımızın, vakit geçirmenin, dünyanın ne kadar değerli bir yer olduğunu bize tekrar hissettirdi. En kısa zamanda tekrar seninle hızlı giyinmek ve sete çıkmayı bende istiyorum” diye konuştu.

Doğduğun Ev Kaderindir'in yıldızları Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol birbirlerini övdü! 9

Demet Özdemir, partnerinin dileklerine katıldığını belirtirken şu sözleriyle de dikkat çekti. “Bendeki en büyük avantajın, çalışırken hep tutuyorsun, inancımız biraz azaldığında, bunu nasıl çıkaracağız diye tedirgin olduğunda hep tutuyorsun. Benim adıma, diğer oyuncu arkadaşlarımın adına da söyleyebilirim çok güzel bir şey. Bir kaç tane sahne hatırlıyorum. ‘Biz bunu yaparız, çok da güzel olur’ deyip içimize çok sinen sahnelerin çıktığını biliyorum. Sete girer girmez kendi güvenini bize açıyorsun, o yüzden de teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Çelikkol da aynı şeylerin kendisi için de geçerli olduğunun altını çizdi. Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.