Ana sayfa TV Programları Dr. Feridun Kunak Show İzle – 15 Ekim 2018

Dr. Feridun Kunak Show İzle – 15 Ekim 2018

tarafından ker_def

Alternatif tedavi yöntemlerini modern tıpla harmanlayan Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor. Videodan 15 Ekim Pazartesi günkü bölümün tamamını izleyebilirsiniz.

Programda “Sağlıklı saçlara sahip olmanın doğal yolları nelerdir? Evde saç bakımı nasıl yapılır? Doğal saç boyası nasıl yapılır? Evde kemik suyu nasıl yapılır? Saç dökülmesi nasıl önlenir? Saç beyazlamasına ne iyi gelir? Kepeği önleyen kür var mı?” soruları yanıt buldu.

Programda bu bölüm sağlıklı saçlara sahip olmak için uygulanabilecek doğal yöntemler anlatıldı.

Feridun Kunak, demir, B12 ve D vitamini eksikliğinin saçlarda sıkıntı oluşturabileceğini, bunun için D vitamininin elli ile yüz arasında, B12’nin dört yüz ile altı yüz arasında, demirin ise ellinin üzerinde olması gerektiğini, üzüntü stres ve vitamin eksikliğinin saç beyazlamasına sebep olabileceğini açıkladı.

Programda Serap Kunak, içerisinde ceviz yaprağı, defne yaprağı, siyah çay, hibiskus, zerdeçal ve kına olan doğal saç boyası yapımını izleyicilerle paylaştı. Kunak, karışımı on dakika kaynatıp süzdükten sonra saça sürüp en az üç saat bekletip yıkanmasını tavsiye etti.

Feridun Kunak ise, içerisinde maden suyu, karbonat, sirke, hindistan cevizi yağı, susam yağı ve ozon yağı olan kepekli saçlara ve kaşıntıya iyi gelen doğal kür tarifi verdi. Kunak, karışımın ıslak saça uygulanmasını tavsiye etti.

Kunak, içerisinde ceviz yaprağı, ceviz kabuğu, ısırgan yaprağı, sarımsak ve biberiye olan saç beyazlamasını engelleyen karışımı izleyicilere aktardı. Karışımın on dakika kaynatılıp demlenmesini söyleyen Kunak, ardından süzüp saça uygulanmasını önerdi.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde zeytinyağı, biberiye ve susam olan saç dökülmesini engelleyen doğal yağ tarifini de ekrana getirdi. Kunak, karışımı her gün bir saat güneşte bekletip on beş gün sonra süzüp saç diplerine uygulanmasını tavsiye etti.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de……Dr. Feridun Kunak Show ile hayatın her noktasına altın değerinde bilgiler Kanal 7 ekranında.

Modern tıpla geleneksel tedavi yöntemlerini birleştiren Dr. Feridun Kunak, kaliteli bir yaşamın ipuçlarını vermeye devam ediyor.

Sağlık sorunlarından günlük yaşamda karşılaşılan problemlere kadar birçok konuda herkesin kolayca uygulayabileceği alternatif tedavi yöntemleri sunan ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. İzleyicilerini sabah sporuyla güne enerjik bir şekilde hazırlayan Kunak, farklı hastalıklara şifa olacak bitkisel kürler, güzellik maskeleri ve zayıflatan formüllerle sağlıklı bir yaşamın sırlarını veriyor. Her yaşa ve her kesime hitap eden bilgilerin paylaşıldığı programda Dr. Feridun Kunak modern bilgiyle geleneksel yöntemleri bir arada sunuyor.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…