Ana sayfa Dizi Haberleri Dr. House’un Türk versiyonu raftan indi, yeni gelişmeler heyecan yarattı!

Dr. House’un Türk versiyonu raftan indi, yeni gelişmeler heyecan yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dr.House’un Türk uyarlama dizisinde yeni umut ışığı! Amerikan yapımı ve dünyaca ünlü dizi Dr. House’un yerli versiyonu ile ilgili bir süredir umutsuzluk hakimdi. Projenin rafa kaldırıldığı haberleri izleyicileri üzmüştü. Ancak yeni gelişmeler var… Karga Seven Pictures yapım şirketi rafa kaldırdığı Dr. House projesini yeniden gündemine aldı. Bu kulis bilgisini ileten kişi gazeteci Birsen Altuntaş oldu.

Berkun Oya’nın dizinin ilk bölümünü yazdığı ve Avlu dizininin yönetmen Hülya Gezer ile de anlaşıldığı ortaya çıktı.

Senaryo çalışmalarını ise Kuledibi üstlendi ve proje Kanal D’de ekrana gelmek üzere hazırlanmakta. Peki oyuncu kadrosu ne olacak? Bu noktada henüz yeni kulis bilgisi yok.

Bir süredir medyanın gündemine gelen Dr. House dizisinin yerli uyarlamasının yapılacağı haberleri, dizi severleri bir hayli meraklandırmakta.

Tüm dünyada çok izlenen bir dizi olan Dr. House için kollar sıvandı ama risk de hayli büyük!

Bu kadar kült olmuş bir dizinin uyarlamasının başarısız olma şansı yok!

Bu yüzden ince elenip sık dokunulduğu da biliniyor. Projede önce Halit Ergenç’in adı geçiyordu ama bir süredir ekranda olmayan oyuncunun dizide yer almayacağı ortaya çıkmıştı.

Sina Koloğlu da Kasım ayında çekimlerin başlanacağına dair geçtiğimiz ay bir yazı yazmıştı.
Sina Koloğlu, başrol adaylarını da şöyle sıraladı: ” Ozan Güven, Nejat İşler, Timuçin Esen ve Erdal Beşikçioğlu, isimleri kulağıma geldi.”

Bakalım dizinin oyuncu kadrosunda kimler yer alacak.