Ana sayfa Dizi Fragmanları Düğün heyecanı yaşanan Aile dizisinde Devin ile Cihan’ın ilişkisi bir fay hattı gibi!

Düğün heyecanı yaşanan Aile dizisinde Devin ile Cihan’ın ilişkisi bir fay hattı gibi!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi Aile’nin yeni bölümünden yayınlanan dikkat çekici tanıtım heyecanı artırdı. Yayınlanan bölümleriyle reytinglerde zirveye oturan, sosyal medyada trend listelerinin birinci sırasına yerleşen dizi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitleyecek bir bölümle geliyor.

Dizinin şimdiye kadar yayınlanan 3 bölümüne de izleyicilerden büyük ilgi vardı ve reytinglerde elde edilen iyi oranlar da bu durumu destekliyor. Aile dizisinin yeni bölümlerinde Nejat İşler’in canlandırdığı Cihan karakterinin sırlarının bir bir ortaya çıkması bekleniyor. Heyecanın yükseldiği dizinin 28 Mart Salı akşamı ekrana gelecek 4. bölümünde önemli gelişmeler olacak. Aslan ile Devin’in düğünü yeni bölümde çok eğlenceli anların yaşanmasını sağlayacak.

Düğün heyecanı yaşanan Aile dizisinde Devin ile Cihan'ın ilişkisi bir fay hattı gibi! 8

Yayınlanan tanıtımda Aslan ve Devin’in düğünü gerçekleşiyor. Devin’in ‘Soykan’ soyadını almayacağını söylemesi üzerine öfkesine hakim olamayan Hülya, Aslan’la bu konu yüzünden tartışıyor.

Hülya’nın “Senin soyadını almak istemeyen bir kadının sana ne kadar sadık olabileceğini yaşayarak gör o zaman!” sözleri dikkat çekerken, Cihan’ın düğüne gelmesi ortalığı karıştırıyor.

Düğün heyecanı yaşanan Aile dizisinde Devin ile Cihan'ın ilişkisi bir fay hattı gibi! 9

Devin ile Cihan arasında seanslar ile başlayan iletişimin güçlenmesinin hikayenin ilerleyen döneminde bir fay hattına dönüşerek, Aslan ile Devin ilişkisini derinden etkileme ihtimali bulunuyor.

Cihan’ın Devin’e terapiye gittiğini bilen Hülya’nın, bunu Aslan’a söyleyip söylemeyeceği merak konusu oluyor. Tanıtıma patlayan silah sesi damgasını vuruyor ve akıllara “Kim vuruldu?” sorusu geliyor.

Aile dizisinin 4. yeni bölümü 28 Mart Salı akşamı izleyicilerle Show TV ekranında buluşacak.

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’de Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine şu isimler eşlik ediyor:

“Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer.”

‘Aile’ yeni bölümüyle Salı saat 20.00’de Show TV’de!