Ana sayfa Dizi Haberleri Terzi dizisi ile gündem olan Şifanur Gül, yeni iddialı dizinin yeni kadın başrolü oldu!

Terzi dizisi ile gündem olan Şifanur Gül, yeni iddialı dizinin yeni kadın başrolü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1997 yılında Ankara’da dünyaya gelen Şifanur Gül, 2019 yılından bu yana oyuncu olarak setlerde yer alıyor. Sevdim Seni Bir Kere isimli dizi projesinde Eylül karakteri ile kariyerinde ilk adımı atan oyuncu, ardından da farklı projelerle dikkatleri üzerine çekti.

Uyanış Büyük Selçuklu isimli tarihi dizide Gülperi karakteri ile beğeni toplayan oyuncu, ardından da Benim Adım Melek isimli dizideki İkra karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Cam Tavanlar ve Kırmızı Oda isimli dizilerde de tecrübe kazanan oyuncu, en son Çağatay Ulusoy’un partneri olarak Terzi dizisinin başrolünde yer aldı.

Kuş Uçuşu isimli Netflix dizisinde de Güliz karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, şimdi de yeni bir dizinin kadın başrolü olarak ekrana dönmeyi hedefliyor.

Şifanur Gül’ü çok yakında televizyon ekranında Aşk Yonca ve Diğerleri isimli dizide izleyeceksiniz. Hazırlıkları devam eden dizinin çekimlerine çok yakında başlanacak. Henüz hangi kanalda yayınlanacağı netleşmeyen dizinin oyuncu kadrosunda çok etkili isimler bir araya geldi.

Terzi dizisi ile gündem olan Şifanur Gül, yeni iddialı dizinin yeni kadın başrolü oldu! 7

Küçük kızı ile hayata tutunmaya çalışan Yonca’nın mafya, polis ve “aşk” üçgeni ile sınanmasını konu alan dizinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: “Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Açelya Devrim Yılhan, Tuğçe Yolcu, Aslıhan Kapanşahin, Sekvan Serinkaya, Aslı Samat, Nizam Namidar ve Hale Soygazi.”

Böyle dikkat çekici oyuncuların yer aldığı, aksiyonu bol bir dizide kadın başrol olmak Şifanur Gül için kariyeri adına önemli bir adım olarak gözüküyor. Oyuncunun yeni dizisindeki yeni rolünün de kariyerine büyük katkı yapması bekleniyor.

Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryosunu ise Bekir Baran Sıtkı yazdı.

Müziklerini Ender Gündüzlü’nün yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda sektörün en deneyimli isimlerinden Cemal Şan oturuyor.