Ana sayfa Dizi Haberleri Dünyada bir ilk olan Ev Yapımı dizisi adına büyük başarı!

Dünyada bir ilk olan Ev Yapımı dizisi adına büyük başarı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT1 ekranında dün akşam yayınlanan, Seksenler dizisi oyuncularının kendi evlerinden çektikleri videoların birleştirilmesi ile oluşturulan, çekim kalitesinin teknik ekibin verdiği destek ile yüksek olduğu Ev Yapımı dizisi önemli bir başarının da sahibi oldu.

Star TV’de Çarşamba günü yayınlanan Jet Sosyete gibi, Ev Yapımı dizisi de türünün ilk örneklerini temsil etti. Birol Güven imzalı dizi için Seksenler oyuncuları evlerinden sağlanan teknik imkanları da kullanarak çekimler yaptı. Evlerde oyuncuların eşleri ve çocukları da projeye dahil oldu.

Dünyada bir ilk olan Ev Yapımı dizisi adına büyük başarı! 7

Koronavirüs salgını nedeniyle TRT’nin ilerici yaklaşımı sonucunda Ev Yapımı dizisi izleyiciler tarafından beğenilen bir dizi olarak ortaya çıktı.Reyting sonuçlarına bakıldığında AB grubunda Ev Yapımı’nın 5. sırada yer alması bu başarının da kanıtı…

Elbette ki daha fazla tanıtım yapılarak ve tecrübe evlerde çekimlerde elde edilecek tecrübelerin de birleşmesi ile Ev Yapımı dizisi devam edebilecek nitelikte olduğunu da gösterdi. Dizinin 1. bölümü TRT’nin youtube kanalından paylaşıldı.

Dizinin ilk bölümüne yönelik sosyal medyada yapılan yorumlar da bir hayli etkileyici. “Gerçekten çok güzel bir proje olmuş, emeğinize sağlık” diye not bırakan bir izleyici dikkat çekti. Bir başka izleyici ise “Çok iyiymiş. Birol Güven ‘yok’ dedi ama bu çok da güzel gider” diyerek yapıma destek verdi.

Ev Yapımı dizisinin çekimlerinin kamera arkası görüntüleri yayınlandı.