Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisi yeniden ekrana döndü!

Ufak Tefek Cinayetler dizisi yeniden ekrana döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damga vuran Star TV dizisi Ufak Tefek Cinayetler, bundan böyle pazar akşamları yeniden izleyicilerle buluşacak.Dizinin 1. bölümü 12 Nisan Pazar günü yayınlanacak ve her hafta pazar akşamı ekrandaki yerini alacak.

Koronavirüs salgını sonrasında eski dizilere rağbet artmıştı. Kardeş Payı, Aşk-ı Memnu, İşler Güçler, Şevkat Yerimdar, Ferhunde Hanım ve Kızları gibi birçok dizi bir bir televizyon kanallarında izleyicilerle buluşmaya başladı.Star TV de Ufak Tefek Cinayetleri yeniden yayınlama kararı aldı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi yeniden ekrana döndü! 8

Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı dizi, 2017 ve 2018 yıllarında toplam 45 bölüm olarak ekranda yer almıştı. 24 Ekim 2017’de başlayan dizi 11 Aralık 2018’de 45. bölümüyle birlikte final yapmıştı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi yeniden ekrana döndü! 9

Dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Mert Fırat ve Tülin Özen yer aldı. Ferit Aktuş, Tansu Biçer, Duygu Sarışın, Yıldıray Şahinler, Hayal Köseoğlu, Lavinya Ünlüer, Tülin Yazkan, Selim Bayraktar gibi isimler de yapımın kadrosundaki diğer önemli isimlerden…