Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor hesap hatası yaptı, Bir Zamanlar Çukurova kazandı!

Mucize Doktor hesap hatası yaptı, Bir Zamanlar Çukurova kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında bu sezonun en başarılı yapımı olarak gözüken Mucize Doktor dizisi ile Bir ZamanlarÇukurova’nın perşembe akşamları yarışında hep Fox TV, atv’nin önünde yer alıyordu. Bu rekabete zaman zaman Fatih Portakal ile Fox Ana Haber de katılıyor.

9 Nisan Perşembe günü ise bu rekabette Mucize Doktor stok bölümleri olmadığı için eski 1. bölüm tekrarı ile ekranda yer alabildi. Fox Ana Haber yine iyi performansıyla AB’de birinci, total ve ABC1’de ise ikincilik elde etti. Zirvenin sahibi ise total ve ABC1 gruplarında Bir Zamanlar Çukurova dizisi oldu.

Mucize Doktor hesap hatası yaptı, Bir Zamanlar Çukurova kazandı! 8

63. yeni bölümü ile ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova, elindeki stok bölümlerin fazlalığı sayesinde yeni bölümleriyle haftalardır devam ediyor. Ancak Mucize Doktor 2 hafta önce yeni bölümlerin yayınına son vermek durumunda kaldı.Bu da gösteriyor ki, atv’nin dizi politikası Fox TV’nin politikasından daha çok ani şoklara hazır.Korona virüs salgını bu durumu net bir şekilde ortaya koydu. atv dizileri devam edebiliyor ama Fox TV yapımları stokların az olması nedeniyle sıkıntılar yaşadı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi dün akşam Tüm Kişiler’de %15,74 izlenme oranı ve %29,69 izlenme payı, 20+ABC1’de 13,60 izlenme oranı ve %25,61 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu. AB’de ise %11,56 izlenme oranı ve %23,50 izlenme payı alarak, ikincilik elde etti.

Mucize Doktor hesap hatası yaptı, Bir Zamanlar Çukurova kazandı! 9

Dizinin bu süreçte reytinglerini artırması, normal zamanlarda Mucize Doktor’a yaklaşamaz iken, şimdilerde çok iyi oranlara ulaşması dikkat çekti.