Ana sayfa TV Programları Dünyayı Geziyorum programı Boston’daydı – 23 Eylül 2018 Kanal 7

Dünyayı Geziyorum programı Boston’daydı – 23 Eylül 2018 Kanal 7

tarafından ker_def

Milyarlarca insanın oluşturduğu farklı kültürler, farklı yaşamlar yeni yayın döneminde de Dünyayı Geziyorum ile meraklılarıyla buluşuyor. Gezmeye görmeye fırsat bulamayanlar için dünyanın dört bir yanını ekrana taşıyan Özlem Tunca ve minik oğlu Yakupcan izleyicilerini dünya turuna çıkarıyor. Dünyayı Geziyorum ekibi bu bölüm Boston’daki keşfine kaldığı yerden devam etti.

Pazar günleri ekrana gelen programda Tunca’nın keyifli anlatımını videodan izleyebilirsiniz…

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, görenleri etkisi altına alan benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum yeni yayın döneminde de hız kesmeden izleyicisiyle buluşuyor. Yeni seyahat rotalarıyla izleyicisine tüm dünyayı görme olanağı sunan Dünyayı Geziyorum tarih kokulu sokakları gezip önemli mimari yapıları ziyaret edecek, dağları tepeleri aşıp göz kamaştıran manzaralar derleyecek. Dünyayı Geziyorum bu bölüm Boston’ın görülmeye değer bölgelerini karış karış dolaştı. Özlem Tunca’nın bu bölümdeki ilk durağı Harward oldu. Tarih dolu sokaklardan geçip dünyanın en iyi üniversiteleri arasına giren ve onlarca farklı müzeye sahip olan Harward Üniversitesi’ne giden Tunca meraklıları için çok özel bilgilere yer verdi. Özlem Tunca daha sonra balina gözlemlemeye gitti. Su fışkırtarak gösteri yapan balinaları gören Dünyayı Geziyorum ekibi heyecandan yerinde duramadı.

Farklı kültürlerin renkli görüntülerle harmanlanıp izleyiciye aktarıldığı ‘Dünyayı Geziyorum’ yeni bölümleri ile her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…

Kanal 7 Televizyonu

Türkiye’de yayın yapan televizyon kanalıdır. Kanal Yeni Dünya Medya Grubu bünyesindedir. Kanalın tam adı Kanal 7 Televizyonu’dur. 27 Temmuz 1994 tarihinde kurulmuştur ve kurulduğu tarihten bu yana yayın faaliyetine devam etmektedir.