Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Duygu Sarışın çok özel bir projenin ilk adımlarını attı!

Duygu Sarışın çok özel bir projenin ilk adımlarını attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Duygu Sarışın, arkadaşlarının rol aldığı İzmir’in Kızları müzikalini izledi. Burada kameralara da konuşan oyuncu, kendisinin tiyatro kökenli olduğunu ve bu tarz projelerin gündemde olmasından da çok mutlu olduğunu anlattı.

En son Azize dizisinde izlediğimiz Duygu Sarışın, “Ben aslen tiyatro sanatçısıyım. Tabii ki bu tarz projelerin gündemde olması, revaçta olması çok güzel bir şey. Bizim için de ayrıca güzel bir şey. Dolayısı ile her anlamda desteklediğimiz bir proje” açıklamasını yaptı.

Tüm kadınların kadınlar gününü kutlayan oyuncu, “Her zaman, her konuda birbirimize destek ve birbirimizle dirsek temasında olmamız gerektiğini düşünüyorum, tavsiye de ediyorum” diyerek hemcinslerine kenetlenme çağrısında bulundu.

Şu aralar bir hikaye, senaryo üzerinde çalıştığını anlatan Duygu Sarışın, ileride önemli bir noktaya ilerleyebilecek bir adım attı.

Oyuncu, “Küçük bir hikaye, senaryosal bir şey yazıyorum. Çok özel bir yerde benim için. Şimdilik bir Yugoslav göçmeni hikayesi. Benim de heyecanlandığım bir şey ama hayata geçer mi bilemiyorum. Kendi kendime karalıyorum. O akışta gelen bir şey oldu benim için, benim heyecanlandıran bir şey bitince daha detaylı konuşabiliriz” açıklamasında bulundu.

Duygu Sarışın röportajını aşağıda bulabilirsiniz: