Ana sayfa TV Programları Ebru Karaduman ile Star TV’de Evde Hareket Zamanı sürüyor!

Ebru Karaduman ile Star TV’de Evde Hareket Zamanı sürüyor!

tarafından ker_def

Antrenör ve egzersiz eğitmeni Ebru Karaduman, hafta içi her gün Star TV ekranlarında! Evde olduğumuz bu günlerde siz de hareketsiz kalmaktan ve kilo almaktan mı şikayetçisiniz?Fazlalıklarınızdan kurtulmak ve yaza fit girmek istemez misiniz? Ebru karaduman’la “Evde Hareket Zamanı” bu hafta da sizleri evinizin konforunda spor yapmaya davet ediyor…

‘Evde Hareket Zamanı’, dopdolu bir içerikle yeni haftaya merhaba diyor. Bu hafta, egzersiz programımıza önce kalp ritmimizi yükseltecek yürüyüş ve koşu hareketleriyle başlıyoruz. ardından elimize aldığımız dambıllar ya da su şişeleri yardımıyla üst vucüt bölgemizi özellikle sırt ve kol kaslarımızı çalıştırıp güçlendiriyoruz.

10 etkili hareketle spor yapmaya devam ediyoruz. 5 etkili hareketle karın, 5 etkili hareketle ise bacak bölgemizi çalıştırıp forma sokuyoruz. Dambıl ya da su şişesi kullanarak, özellikle üst bölge kaslarımızı aktif olarak çalıştırıyoruz. Pilates yaparak; özellikle yerde yapılan ve karın başta olmak üzere üst kas gruplarımızı çalıştıran hareketlere ağırlık veriyoruz. Yardımcı malzeme olarak kullandığımız havlularla; hem vücut koordinasyonumuzu sağlıyoruz, hem de yoğun olarak basen ve bacak bölgemizi çalıştırıyoruz.

Ebru Karaduman’la “Evde Hareket Zamanı”, hafta içi her gün saat 09.20’de Star TV’de…