Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin, Destan dizisindeki o hareketleri yapabilmek için ciddi bir mücadele veriyor!

Ebru Şahin, Destan dizisindeki o hareketleri yapabilmek için ciddi bir mücadele veriyor!

tarafından zk zk

Televiyongazetesi.com/Detay – Hercai dizisinde oynadığı Reyyan karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan genç oyuncu Ebru Şahin, şu sıralar atv’nin sevilen dizisi Destan’ın Akkız’ı olarak ekranlarda. Bir kadın karakter olarak öne çıkan Akkız’ı başarıyla canlandıran oyuncu, Edip Tepeli ile başrolünü paylaştığı dizi için arka planda ayrı bir mücadele örneği vermekte.

Rolü için aylarca dövüş sanatları dersleri alan oyuncu, eğitimine çekimler boyunca da ara vermiyor. İzleyici tarafından Reyyan’dan sonra ekrana müthiş bir dönüş yapması da heyecanla takip ediliyor oyuncunun.

Daha önce başka dizilerde rol alsa da Akın Akınözü ile birlikte başrolde yer aldığı Hercai ile adını büyük kitlelere duyuran Ebru Şahin, bir dizilik şöhret olmadığını Destan dizisi ile ortaya koymakta. Genç oyuncu, rolü için hiç bir çabadan kaçınmıyor ve kamera arkasında sürekli olarak çalışmaya devam ediyor.

Sezonun en beğenilen dizileri arasında yer alan dönem projesi Destan, Salı akşamları reytinglerde de birinciliği kimseye bırakmıyor. Ebru Şahin Atv İç Yapımlar’ın Dizi Dizi programına yaptığı konuşmada, aksiyon sahneleri için yaptığı hazırlıkları anlattı.

Ebru Şahin, Destan dizisindeki o hareketleri yapabilmek için ciddi bir mücadele veriyor! 42

“Aslında Akkız için tamamen hocalarımızla birlikte farklı bir teknik geliştirdik. Daha önce kimsenin kullanmadığı ya da bu şekilde kombine etmediği Akkız’a özgü dediğimiz çok fazla hareket var” diyen Ebru Şahin, kendisini bu anlamda mutlu ve şanslı hissettiğini belirtiyor. İlk kez denen hareketleri yapmaktan da ayrı bir keyif aldığını söyleyen oyuncu, özellikle bir kadın karakter olarak ekranda bu tür sahnelerde rol almanın da çok özel bir his olduğunu belirtmekte…

Etkileyici bir hikaye olan Destan dizisinde aksiyon sahneleri, heyecan hiç bitmiyor. Oyuncu bu sahnelerle ilgili olarak sürekli çalıştıklarını anlatıyor ve şöyle devam ediyor:

“Yeni teknikler her zaman, her gün öğreniyorum. Aksiyon sahneleri öncesinde provalarımız oluyor. Ne yapabiliriz ne katabiliriz? Daha iyi görselleştirebiliriz diye çalışıyoruz. Çalışmalarımız sürekli devam ediyor. Hareket etmeyi çok sevdiğim için aksiyon sahnelerinde çok zorlanmıyorum. En çok zorlandığım şey; kendimle savaşım oluyor, hep daha iyisini aktarabilmek için.”