Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin, doğum günü mesajıyla ‘sen nasıl bir meleksin’ dedirtti!

Ebru Şahin, doğum günü mesajıyla ‘sen nasıl bir meleksin’ dedirtti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ebru Şahin, Hercai dizisindeki Reyyan karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

18 Mayıs 1992 doğumlu olan Ebru Şahin, bugün yaş gününü kutluyor. Instagram hesabından hikaye bölümünden arkadaşlarının doğum günü kutlamalarını paylaşan Ebru Şahin, hayranlarından da çok sayıda mesaj almakta.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda öyle bir mesaj paylaştı ki, tüm kalplere dokunmayı başardı.

Hayranları ünlü oyuncuya “Sen nasıl bir meleksin” diyerek hayranlıklarını iletti.

İşte Ebru Şahin’in mesajı:

Deli kızım;
Sevilmekten çok sevmeyi, eksilsen de fazlasıyla dönebilmeyi, en kötü anı bana rağmen güler yüzle silmeyi bildin. Bir ağaca sarılmayı da ayağını sokacak su birikintisi bulunca mutlu olmayı da, gökyüzüne bakınca doymayı, dünyaya çarpa çarpa kanat çırpmayı da bildin. Hala farklı bir bulut gördüğünde sevinebildiğin, hala iyi niyete inanabildiğin, küçük saydıkları mutluluklara göz göz dolabildiğin için teşekkür ederim. Öğrendiğin ve de varsa öğrettiğin, üzdüğün ve de üzüldüğün her şeyle, yaptığım ve yapacağım onca hataya şimdiden özürle, iyi ki doğdun iyi ki bu bedenime ruh oldun. İçindeki çocukla, her yaşıma inat aynı kalmanı ve aklımla kalbim arasında hep kalbimi duymanı dilerim. Seni seviyorum.
___________________
Fotograf icin @adm.merve ’ye de kocaman ♥️♥️
#birthday

Ebru Şahin, doğum günü mesajıyla 'sen nasıl bir meleksin' dedirtti! 7