Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin ve Akın Akınözü’ne büyük gurur yaşatan yeni gelişme!

Ebru Şahin ve Akın Akınözü’ne büyük gurur yaşatan yeni gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisi 14. bölümüyle 1 günde sosyal medyada 5 milyon kişi tarafından izlendi. Geçtiğimiz hafta Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPCOM Fuarında en dikkat çekim isimlerden olan başrol oyuncuları Ebru Şahin ve Akın Akınözü, izleyicilerin bu ilgisi hakkında Dizi TV’ye konuştu.

Ebru Şahin, “Güzel ve gurur verici bir tablo. 2. sezonumuzdayız ve hala aynı şevkle, aynı tutku ile bizi izliyor olmaları çok mutluluk ve motivasyon kaynağı bizim için” dedi.

Bu kadar büyük kitlelerin diziyi internet ortamında izlemesinin gurur verici bir şey olduğunu anlatan Akın Akınözü, özellikle yurt dışından gelen ilgiye dikkat çekti.

Oyuncu, “Benim düşündüğüm bu rakamlar Türkiye ile de sınırlı değil, yani bu rakamın içinde çok ciddi yurt dışı kitlesinin de olduğunu düşünüyorum. Tabii ki yaptığımız işin, anlattığımız hikayenin böyle geniş bir kitleye ulaşabilmesi bir oyuncu için, bütün ekip için gurur verici. Biz elimizden geldiğinde bu rakamları inşallah daha da artırırız, daha da büyük kitlelere ulaşırız” açıklamasını yaptı.