Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri EDHO’nun Behzat’ı Emir Benderlioğlu’nun bilinmeyen yetenekleri sizi şaşırtacak!

EDHO’nun Behzat’ı Emir Benderlioğlu’nun bilinmeyen yetenekleri sizi şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde iki kardeşi canlandıran Ceren Benderlioğlu ile Emir Benderlioğlu’nun gerçek hayatta evli ve bir de Nur isminde kızları olduğunu birçok hayranı biliyor.

Dizi çekimleri dışında evde kalmayı seven bir aile olduklarına dikkat çeken Ceren Benderlioğlu, bunun yanı sıra spor yapmayı da çok sevdiğine değindi.

Ceren hanım, “Çok spor yaparım. Spor salonuna giderim. Evde bitkilerimle uğraşırım.Çok fazla kitap okurum. Nefes eğitimi ve meditasyonla da çok ilgileniyorum. Eve girmeden eğer spor salonuna gidersem, inanılmaz rahatlamış olarak geliyorum. Benim gidip ağırlık kaldırmam, koşmam, yüzmem , zıplamam, hoplamam gerekiyor. Hiperaktifim, orada atabiliyorum o enerjiyi. Kendimi bildim bileli spor yapıyorum. 3 senedir ciddi anlamda ağırlık idmanlarına başladım. 3 gün yapmazsam tehlike çanları çalmaya başlıyor yani, bayağı sinirleniyorum” diye konuştu.

EDHO'nun Behzat'ı Emir Benderlioğlu'nun bilinmeyen yetenekleri sizi şaşırtacak! 8

EMİR BENDERLİOĞLU’NUN BİLİNMEYEN YETENEKLERİ

Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan Emir Benderlioğlu, güzel sanatların hayatında her zaman olduğunu anlattı. Boş zaman bulabilir ise resim yapmaya çalıştığını anlatan oyuncu, “Kağıt kalem buldum mu sette de bir şeyler çizerim. Benim için çok güzel bir rahatlama oluyor” dedi.

Tridi modelleme ve resimler yaptığından bahseden oyuncu, evdeki odasının kendi için bir kaçış noktası olduğuna değindi.

Evde dizideki karakteri üzerine şakalar yaptıklarını anlatan çift, bu durumdan bir hayli eğleniyor. Emir Benderlioğlu, program ekibinin çekimi sırasında da bir çizim yaptı, o anları videoda bulabilirsiniz.

Ceren Benderlioğlu eşinin çok güzel yemek de yaptığını belirtti.Evde genelde yemekleri de zaman zaman Emir beyin yaptığı ortaya çıktı.

EDHO'nun Behzat'ı Emir Benderlioğlu'nun bilinmeyen yetenekleri sizi şaşırtacak! 9

EVDE DİZİ ESPRİLERİ YAPIYORLAR

Emir Benderlioğlu, evde şakalar yaptıklarını belirtip topu eşi Ceren Benderlioğlu’na attı.

Ceren Hanım, “Siz gelmeden önce Emir’in oynadığı bir sahneyi izledim.İnanılmaz eğlendim.Aslında çok dram bir sahneydi, öyle bir kaş göz işareti yapmış ki ben burada güldüm.Emir beni oyunculuğu ile çok şaşırtan bir adam.Bir sürü projede oynadık birlikte olduğumuzdan beri ve hepsini yan yana koyduğunuz zaman skala olarak birbirine yakın değiller. Ses tonunu değiştirir, duruşunu değiştirir, giyimini değiştirir, diksiyonunu değiştirir ve bambaşka bir şey ortaya çıkartır” açıklaması yaptı.

Dizi TV’nin röportajını aşağıdan izleyebilirsiniz: