Ana sayfa Dizi Haberleri Ece Çeşmioğlu’na güçlü bir dizide yine psikopat rolü verin, izleyici onu çok özleyecek

Ece Çeşmioğlu’na güçlü bir dizide yine psikopat rolü verin, izleyici onu çok özleyecek

tarafından ker_def

Show TV’nin iddialı yapımı olarak başladı Yuvamdaki Düşman dizisi. Aslında konusu hayli klişeydi.
Eşinin ölümünden sorumlu tuttuğu ailenin yanına dadı olarak girdi. Evin kadınını delirtip kocasını da kendisine aşık ederek intikam alma peşindeydi. Bilindik bir senaryo. Tutmayacağı da dizi daha başlamadan konuşulmuştu.

Yuvamdaki Düşman’ın psikopatına Selin mi desek Ceren mi bilemedik… Zira kimlik değiştirip konağa sızmıştı.

Güzel oyuncu Ece Çeşmioğlu’nun yıllar sonra ekranlara döndüren proje Yuvamdaki Düşman 6 bölümde final yaparak herkesi şok etti. Ancak ekran galiba bu kadar psikopatlığı kaldıramadı diye düşünenler de var.

Kocasının ölümü üzerine zengin bir aileden intikam almak için onların evine bakıcı olarak giren Ceren’in yaptığı kötülükler izleyenlerin gözlerini yuvalarından çıkarttı.

Akli dengesi yerinde olmayan sahte dadının nasıl bir şey fark ettirmeden bu kadar kötülük yaptığına izleyenler de akıl sır erdiremedi. Koskoca konakta onca insan arasında hiç kimse bir şey farketmedi. Muhtemelen dizi devam etseydi kimbilir kaç bölüm daha aklımızın sınırlarını zorlamaya devam edecekti. Gitti de kurtulduk diye düşünsek de geriye Ece Çeşmioğlu’nun bizi bile ekran başında öfkeden kudurtan başarılı oyunculuğu kaldı.