Ana sayfa Dizi Haberleri Gülümse Kaderine ve Yalnız Kurt dizilerinde aradığını bulamayan Yalçın Hafızoğlu’na yeni dizi iyi gelecek!

Gülümse Kaderine ve Yalnız Kurt dizilerinde aradığını bulamayan Yalçın Hafızoğlu’na yeni dizi iyi gelecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1989 doğumlu olan Yalçın Hafızoğlu, 2019 yılında Kiralık Aşk dizisi ile başladığı oyunculuk yolculuğunda, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Hızır Ali Çakırbeyli karakteri ile büyük popülerlik elde etti. 6 sezon süren bu projenin en başından sonuna kadar kadroda yer alan ve ana karakterlerden birisi olan Yalçın Hafızoğlu, çok geniş bir hayran kitlesinin desteğini elde etti.

Dizinin ardından Gülümse Kaderine ve sonrasında ise Yalnız Kurt isimli projelerle ekranda yer alan oyuncu, bu iki yapımda da aradığını bulamadı. Oyuncu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi milyonların hayranlığını kazandığı ve reyting sorunu olmayan bir diziden sonra, üst üste iki televizyon dizisinde şanssızlıklar yaşadı.

Gülümse Kaderine isimli Fox TV dizisinin beş bölüm sürmesinin yanı sıra, Yalnız Kurt isimli atv dizisine de ikinci sezon başında katılan Yalçın Hafızoğlu için, bu dizinin de kısa süreli bir iş olması dikkatlerden kaçmadı.

Gülümse Kaderine ve Yalnız Kurt dizilerinde aradığını bulamayan Yalçın Hafızoğlu'na yeni dizi iyi gelecek! 7

2023 yılında ismi çok konuşulan ve başarılı olması beklenen Ab-ı Hayat dizisinin isminin Lavanta Konağı olarak değiştirildiği bilgisi basına yansıdı. Yeni dizide Yalçın Hafızoğlu’nun da yer alacak olması, ayrıca hayranlarına sürpriz oldu. Genç oyuncu, Ebru Şahin ve Birkan Sokullu ikilisinin başrolündeki dizinin hikayesinde Cem karakteri ile yer alacak.

Ebru Şahin’in canlandırdığı Harika karakterinin nişanlısı olarak izleyeceğimiz Cem’in dizide nasıl konumlanacağı şimdiden oyuncunun hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Hümeyra, Zerrin Tekindor, Gözde Seda Altuner, Ayşegül Cengiz ile Necip Memili dizi isimlerin de Lavanta Konağı dizisinde yer alması, hikayenin yan karakterlerinin de çok güçlü olacağının işareti olarak gözüküyor.