Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ecem Karaağaç’ın cinsel istismara uğradığını iddia ettiği ‘Bay İ’ ortaya çıktı

Ecem Karaağaç’ın cinsel istismara uğradığını iddia ettiği ‘Bay İ’ ortaya çıktı

tarafından ker_def

Survivor yarışmasına katılan Ecem Karaağaç’ın uzunca bir süre cinsel istismara uğradığı konusu magazin gündeminde ilk sıraya yerleşmişti. Kanal D ekranında yayınlanan, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunuculuğunu üstlendiği 2. Sayfa programında konunun ayrıntıları ele alındı. Ecem Karaağaç’ı uzun süre cinsel yönden istismar ettiği iddia edilen ve ismi “Bay İ” olarak anılan kişi, canlı yayında ilk kez konuştu.

Cinsel istismarın yanı sıra dolandırıldığı iddiasını da ortaya atan Ecem Karaağaç, bu olaydan dolayı çok utandığını ve sonuçlandığı zaman altından çok başka şeylerin çıkacağını söylemişti. Videodan konunun ayrıntılarını izleyebilir, Bay İ’nin sözlerini dinleyebilirsiniz.

İddiaların odağındaki Bay İ, bugün canlı yayında ortaya atılan iddiaların hiç birinin gerçek olmadığını söyleyerek kendini savundu. Bu sözler üzerine canlı yayına bağlanan Ecem Karaağaç ise 2 yıl boyunca dini inançlarının sömürüldüğünü ve sihir etkisinde kaldığını ileri sürdü. Tarafların karşılıklı iddiaları ortaya atılırken kafalar oldukça karıştı.

Bu kişinin açıklamalarının külliyen yalan olduğunu da sözlerine ekleyen Karaağaç’ın bipolar olduğu iddiaları da bir anda akıllarda çeşitli soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu.