Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece öyle bir şey yaptı ki, tam bir iyilik meleği!

Eda Ece öyle bir şey yaptı ki, tam bir iyilik meleği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yasak Elma dizisinin çekimleri için Beykoz’daki mekana giderken 5 yavru köpeği sokakta gören Eda Ece,onları öylece orada bırakamadı. Köpekleri lüks aracının arka koltuğuna oturtan ve instagram hesabından da onlara sıcacık yuvalar bulmak için çaba harcayan ünlü oyuncu, sonunda amacına da ulaştı.

“Bir kedi ve bir köpeğim var,bahçem de yok. O yüzden sahiplendirmem lazım” diyerek köpeklere kendisinin bakamayacağını anlatan oyuncu, bugün sabahtan akşama kadar yavrulara sahip bulmak için instagram hesabından paylaşımlar yaptı.

Eda Ece öyle bir şey yaptı ki, tam bir iyilik meleği! 9

Eda Ece, sosyal medya hesabını bu sefer iyilik yapmak için kullandı.5 yavru köpeği sahiplenmek isteyenlere direkt mesaj yoluyla ulaşmaları ricasında bulunan Eda Ece, paylaşımı gören Demet Özdemir’in 1 köpeği sahiplendiğini açıkladı.

Eda Ece öyle bir şey yaptı ki, tam bir iyilik meleği! 10

Özdemir’e köpeği kendisi teslim etti ve teşekkür etti. Ünlü oyuncu ayrıca kendisine mesaj yoluyla ulaşan ve köpekleri bakabileceklerini söyleyen takipçileri ile de buluştu ve minik yavruları sıcak yuvalara kavuşturdu.

Eda Ece öyle bir şey yaptı ki, tam bir iyilik meleği! 11

Ünlü oyuncu tüm köpekleri sahiplendirdikten sonra yine instagram hesabından herkese teşekkür etti.

“Çok güzel mesajlar attınız, çok güzel insanlara sahiplendirdik. İlk defa instagram’ın bir işe yaradığını gördüm. Son köpeği de yönetmenimiz Merve Girgin sahiplendi. 5 yavrunun 5’i de güzel yerlere gittiler, herkese teşekkür ediyor. ben de bugün sete giderken iyi ki görmüşüm onları. Sette bitti, sahiplenme de bitti. Çok adrenalinli bir gün geçirdim.”

Eda Ece’nin bu hareketi büyük takdir topladı. Hayranları ünlü oyuncunun bu çabasını öven mesajlarla sosyal medyada dikkat çekti.