Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat, başrolünde oynadığı Netflix’in Atiye dizisi 2. sezonu için atağa geçti!

Beren Saat, başrolünde oynadığı Netflix’in Atiye dizisi 2. sezonu için atağa geçti!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’te yayınlanan Atiye dizisinin 2. sezonu için geri sayım başladı! Beren Saat, Mehmet Günsur, Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger’in rol aldıkları dizinin şu sıralar 3. sezonu çekimleri devam ediyor. 2. sezon ise aylar önce tamamlanmıştı. Geçtiğimiz Aralık ayının sonunda ilk sezonu yayınlanan dizi için heyecan dorukta.

Fantastik bir hikayenin anlatıldığı ve Göbeklitepe’yi de içine alan bir öykünün kahramanı olan Atiye’nin macerası, yeni sezonda daha da dikkat çekecek sahnelerle dolu. İlgiyle takip edilen ve pek çok ülkede de The Gift ismiyle yayınlanan dizinin yeni sezon fragmanları da bir süre önce dönmeye başlamıştı.

Beren Saat’in uzun süredir ekranda olmaması hayranlarını üzerken, Atiye dizisi ile oyuncuyu yeniden görmek takipçilerini mutlu ediyor. Saat, Atiye karakteriyle başarılı bir performans sergilerken, fantastik hikayede de yeni sürprizler izleyiciyi bekliyor.

Netflix, dizinin 2. sezonunun 10 Eylül’de yayında olacağını duyurmuştu. Şimdi geri sayım başladı ve sezonun startının verilmesini izleyiciler heyecanla bekliyorlar. Beren Saat de bu heyecanı paylaşarak kalan son iki gün nedeniyle setten bir fotoğraf paylaştı.

‘Yeni bir olasılık’ sözüyle de merakları arttıran Saat’in paylaşımı dikkat çekti. Fragmanda da “Her seçim yeni bir olasılık demektir” sözleri kullanılmakta. Heyecanı ve merakı arttıran bu sözlerle geri sayım da başladı…

İşte Beren Saat’in son paylaşımı:

#Atiye 2. Sezon son 2 gün ????????‍♀️ #yenibirolasılık #thegift #season2 set fotograflari: @yigit__eken

Beren Saat, başrolünde oynadığı Netflix'in Atiye dizisi 2. sezonu için atağa geçti! 7