Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eda Ece ‘Yasak Elma’nın 1. yılını kutladı!

Eda Ece ‘Yasak Elma’nın 1. yılını kutladı!

tarafından ker_def

Pis Yedili dizisiyle adını duyuran oyuncu Eda Ece geçen seneden bu yana Fox TV ekranlarında yayınlanan ‘Yasak Elma’ dizisinde başrol oynuyor.

Yıldız karakteriyle dizi sektöründeki yerini oldukça sağlamlaştıran oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla canlandırdığı karakteri ne kadar sevdiğini dile getirdi.

Yıldızı’ı çok seviyorum diyen Eda Ece ekip arkadaşları ve izleyicilere de teşekkür etti.

Paylaşımının sonuna ‘Yasak Elma’nın yayın hayatına başlayalı 1 sene olduğunu ekleyen Eda Ece happy anniversary(mutlu yıl dönümleri) diyerek bunu kutladı.

Eda Ece’nin mesajı şu şekilde:

Yıldız, seni çok seviyorum! Iyi ki seni ben oynamışım, enerji veriyorsun bana, teşekkür ederim?? En başta da sana canım yönetmenim @neslihanyesilyurt ❤️ Çok yoğun çalışıyoruz, çok yoruluyoruz ama ekip olarak şahaneyiz, bizi çok mutlu eden ratingler ve güzel yorumlarınız için siz izleyicimize gönülden teşekkürler, emeklerimiz sizin sevginiz sayesinde boşa gitmiyor saolun varolun!!!❤️ #YasakElma ?not: tam 1 yıl olmuş başlayalı yayınımız, #happyanniversary

Eda Ece 'Yasak Elma'nın 1. yılını kutladı! 7

Yasak Elma yayın hayatına 19 Mart 2018’de başlamıştı.

Dizinin ikinci bölümünde evlenen Yıldız ve Halit’te dünkü bölümde evlilik yıl dönümlerinin yaklaştığını konuşarak dizinin başlamasından bu yana bir sene geçtiğini vurgulamış oldular.