Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar’ın Bahar’ı Merve Oflaz, ekrana bomba gibi dönüyor!

Arka Sokaklar’ın Bahar’ı Merve Oflaz, ekrana bomba gibi dönüyor!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisinde Bahar komiser olarak izleyicilerle buluşmakta olan Merve Oflaz, ekip ile kısa sürede kaynaşmıştı. 15. sezona başlayan dizide 3. sezonuna başlayan ünlü oyuncu halinden memnun.

Yaz aylarını kitesurf yaparak geçiren ve farklı tatil yörelerinde dinlenme fırsatı bulan oyuncu, fit vücuduyla da plajların en dikkat çeken isimlerinden birisi olmuştu. Sporu hayatının bir parçası yapan oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da ilgi görmeye devam ediyor.

Arka Sokaklar dizisinin 15. sezonuyla ilgili iddialı sözler söyleyen oyuncu, “Sezona bomba gibi giriyoruz” diyerek bu akşam başlayacak olan yeni sezonda sürprizler yapacaklarını söyledi.

Merve Oflaz, “Yeni sezonda her sezonumuzda olduğu gibi izleyicimizi sürprizler bekliyor tabi ki. Hazır olsunlar bu sene daha da bomba gibi giriyoruz sezona. Efsane kadro efsane dizi içinde yer almak benim için anlatılamayacak kadar gurur verici bir durum. Bu ekiple beraber olduğum için her gün teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Arka Sokaklar dizisinde Hakan Komiser karakterine hayat veren Ozan Çobanoğlu da gururlu olduğunu söyledi. Oyuncu, “Bir dizinin bu kadar büyük bir başarıyla devam etmesi muhteşem bir şey. Kolay kolay ulaşılamayacak bir rekor. Yeni sezon da diğer sezonlar hakkını verecek düzeyde, aksiyonu bol bir sezon izleyicileri bekliyor. Bu efsane kadronun, bu müthiş ekibin içinde isminin anılacak olması, gurur verici” açıklamasını yaptı.