Ana sayfa Dizi Fragmanları İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 6. sezon çekime başlama tarihi!

İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 6. sezon çekime başlama tarihi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, büyük bir kitlenin takip ettiği, güçlü bir yapım. Hızır Çakırbeyli karakteri ile fenomen olan Oktay Kaynarca da Süleyman Çakır karakterinin ardından bu dizide de yine benzer bir durumla karşılaştı. Hızır Çakırbeyli’yi de fenomen karakterler arasına sokmayı başaran Oktay Kaynarca, dizinin tatile girdiği bu dönemde Bodrum’da dinleniyor.

Ünlü oyuncu, magazin muhabirleri ile sıcak diyaloğu ile de biliniyor. Önceki hafta karantina döneminde sette çalıştıkları için kendisini eleştirenlere sert çıkan Oktay Kaynarca, bu sefer konuşmak istemedi. “Aramızda anlaştık” diyerek konunun kapandığını anlatan ünlü oyuncu, Mayıs ayından bu yana Bodrum’da bulunduğunu belirtti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 6. sezon çekimlerinin ne zaman başlayacağı da ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, “Ağustos ayının ikinci yarısından sonra başlayacak” diye konuştu. EDHO’nun yeni sezon hikayesi de merak ediliyor. Diziye yeni isimlerin katılması da bekleniyor.

5 sezonu geride bırakan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, 165. bölümü ile 28 Nisan Salı günü izleyicilerine kısa bir süreliğine veda etmişti. Dizinin karantina döneminde çekimlerinin sürmesi birçok tartışmayı da beraberinde getirdi.

Dizi dışında bir de sinema projesi olan Oktay Kaynarca, pandemi nedeniyle yapımın iptal olduğunu duyurdu.