Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri EDHO’nun Avukat Damla’sı Sema Öztürk silahlanmaya karşı!

EDHO’nun Avukat Damla’sı Sema Öztürk silahlanmaya karşı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 5. sezondan itibaren dahil olan Sema Öztürk, canlandırdığı Avukat Damla karakteri ile dikkat çekmekte.

Oyuncu, atv’de yayınlanan Dizi TV programı için poligonda silah atışı yaptı. Daha önce de silahlara meraklı olduğunu ifade eden Sema Öztürk, oyunculuğunu geliştirmek adına böyle bir çaba içinde olduğunu vurguladı.

Öztürk, “Meraklıyım, silah tutmak nasıl bir şey diye.Yeni bir role başladığımda ve karakter böyle bir şeyi çektiğinde, silahı kullanma ihtiyacı gerektiğinde hazır, bende var o.. Tabii ki tekrar bir alıştırma yapmak iyi oluyor” diye konuştu.

Ünlü oyuncu EDHO gibi silahın en önemli aksesuar olduğu bir mafya dizisinde yer alıyor.Bu yapımda da silahlar neredeyse hiç susmuyor.

Sema Öztürk, “Bu arada bireysel silahlanmaya karşıyım. Biz bir hayal dünyası anlatıyoruz, biz film, dizi çeviriyoruz. Bunun altını çizelim” açıklamasında bulunarak eleştirilere de yanıt vermiş oldu.