Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci’ye fena laf attılar! Menajerimi Ara dizisinde olay var!

Özge Özpirinçci’ye fena laf attılar! Menajerimi Ara dizisinde olay var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağatay Ulusoy bile var! Menajerimi Ara dizisinde ünlülerin görmediğiniz yüzünü göreceksiniz! Menajerimi Ara dizisi bomba gibi bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Dizinin ilk bölümünün yayın tarihi belli oldu. 25 Ağustos Salı akşamı dizi izleyicilerle buluşacak.

Call My Agent isimli diziden uyarlanan Menajerimi Ara, adeta bir ünlüler geçidi olacak. Konuk olacak ünlüler say say bitmiyor… Başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşe Nil Şamlıoğlu bulunuyor.

Ancak kadro bununla sınırlı değil. Deniz Can Aktaş, Aslı Mavitan, Buse Sinem İren, Duygu Şen gibi isimler de asıl kadroda yer alıyor. Bir de konuk ünlüler var ki, neredeyse yok yok.

Menajerimi Ara dizisinin başlangıcı için oluşturulan fragmanda ünlü üstüne ünlü göreceksiniz. Çağatay Ulusoy bile var… Ormanda yakalanan Çağatay Ulusoy’un büyük sürpriz oldu.

Özge Özpirinçci'ye fena laf attılar! Menajerimi Ara dizisinde olay var! 7

Nebahat Çehre sürprizinden tutun da Ercan Kesal’a kadar birçok ünlü isim menajerimi ara dizisine konuk olacak.

Özge Özpirinçci’ye gönderilen story mesajı ise çok gülümsetti: “Özge Özpirinçci o telefonu story atmak dışında kullanabiliyor muymuş?”

Demek ki ünlülerin de eleştirildiği, ti’ye alındığı birçok sahne göreceğiz. İşte Menajerimi Ara dizisinin fragmanı: