Ana sayfa Dizi Haberleri Efsane dizi Kulüp’ün ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak?

Efsane dizi Kulüp’ün ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Netflix’te yayınlanan ilk sezonuyla büyük ses getiren, bugüne kadar çekilmiş en güzel dönem dizisi olarak kabul edilen Kulüp’ün ikinci sezon çekimleri bir süre önce başlamıştı. Şimdi herkes Kulüp’ün ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağını merak ediyor.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Barış Arduç, Fırat Tanış, Asude Selma Kalebek, Metin Akdülger’in yer aldıkları dizi, bugüne kadar Türkiye’de çekilmiş en iyi dönem dizisi olarak da adlandırılmıştı. Günlerce konuşulan, büyük ses getiren bir yapım olan Kulüp dizisinin ikinci sezonunun çekileceği haberi de sevinçle karşılanmıştı.

İkinci sezonun çekimlerine ne zaman başlanacağı çok merak edilirken kısa süre önce çekimlere başlandığı bilgisi geldi. Bu da Kulüp’ün ikinci sezonunu izlemeye bir adım daha yaklaştığımızın göstergesiydi.

Efsane dizi Kulüp’ün ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak? 7

Peki Kulüp dizisinin ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak? Çekimler tamamlandıktan sonra kurgu aşaması da düşünüldüğünde Kulüp muhtemelen önümüzdeki bahar ya da yaz mevsiminde Netflix ekranında olabilir. Herkes Kulüp’ün ikinci sezonunu heyecanla bekliyor.

Kulüp’ün yeni sezonunda hikaye bambaşka bir boyuta ulaşacak. İlk sezonda asi bir genç kız olan Raşel’i ikinci sezonda olgun bir kadın olarak izleyeceğiz. Yeni sezonda diziye İsmet ve Raşel’in kızları Rana da katılıyor. Gökçe Bahadır’ın hayat verdiği Matilda’nın torunu olan Rana da hikayenin yeni kahramanı olacak.

Bu arada Kulüp’ün ikinci sezonuna iki önemli oyuncu dahil oldu. En son Son Yaz dizisinde izlediğimiz Halil Babür ve geçen yaz Kanal D’de yayınlanan Aşkın Tarifi’yle oyunculuğa adım atan Serra Arıtürk, yeni sezonda Kulüp’ün oyuncu kadrosunda olacak.