Ana sayfa Sosyal Medya Kadın dizisinin çocuk yıldızı Kübra Süzgün sosyal medyadan yardım çığlığı attı!..

Kadın dizisinin çocuk yıldızı Kübra Süzgün sosyal medyadan yardım çığlığı attı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2017-2020 yıllarında Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisinde Özge Özpirinçci’nin kızı ‘Nisan’ rolündeki performansıyla adından söz ettiren oyuncu Kübra Süzgün aynı zamanda, 45.Pantene Altın Kelebek En İyi Çocuk Oyuncu ödülünün de sahibi oldu.

Son olarak Evlilik Hakkında Her Şey adlı dizide konuk oyuncu olarak bir kaç bölüm rol alan oyuncu, reklam anlaşması yaptığı şirketle davalık olduğu haberleriyle bir süredir gündemde.

Kübra Süzgün’ün ailesi, bir süre önce anlaşmaları sona ermesine rağmen firmanın kızlarının görüntülerini izinsiz kullanmaya davam ettiğini iddiasıyla 30 bin liralık tazminat davası açmıştı.

Sabah Gazetesi’nin haberine göre;  Dava dilekçesinde, “Şirket görüntüleri 6 aylığına kullanacaktı. Ancak izinsiz olarak kullanmaya devam ediyor” denilerek 30 bin lira tazminat talep edildi.

Mahkeme tarafından incelenen sözleşmede, Kübra’nın yasal temsilcisi olan babası Serkan Süzgün’ün ajans ile yapmış olduğu sözleşmede, görüntülerin süresiz kullanımına izin verdiğini tespit edildi. Mahkeme tazminat davasını reddetti.

 

Kadın dizisinin çocuk yıldızı Kübra Süzgün sosyal medyadan yardım çığlığı attı!.. 8

Bunun üzerine Kübra Süzgün ve ailesi sosyal medya paylaşımıyla bu duruma isyan etti. Kübra Süzgün’ün  instagram hesabından yapılan son paylaşımda aile konuyla ilgili olarak, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’dan yardım isteyerek aşağıdaki ifadelere yer verdi.

Kadın dizisinin çocuk yıldızı Kübra Süzgün sosyal medyadan yardım çığlığı attı!.. 9