Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi dizisi için Sen Anlat Karadeniz etkisi yaşatacak mı?

Ege’nin Hamsisi dizisi için Sen Anlat Karadeniz etkisi yaşatacak mı?

tarafından ker_def
Ege’nin Hamsisi dizisi TRT 1 ekranlarında bu akşam saat 20.00’de ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Karadeniz’de başlayacak olan dizi İzmir Seferihisar’da devam edecek. Dizinin seti şu anda Seferihisar Belediyesi’nin İlçe Terminali’nde kurulmuş vaziyette.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu’da önceki gün gününün büyük bölümünü dizinin setinde geçirdi.

Diziyle ilgili köşesinde bir yazı yazan Eyüboğlu, dizinin dördüncü bölüm çekimlerine geçildiğini ve elde en az 3 bölüm stok olduğunu yazmakta…

İşte Ali Eyüboğlu’nun Ege’nin Hamsisi dizisiyle ilgili yazısı:

“Saat 20.00’de TRT 1 izleyicilerine “merhaba” diyecek “Ege’nin Hamsisi”, senaryo gereği Karadeniz’de başlayıp, Ege’de sürecek bir dizi…

Sete gittiğimde dördüncü bölümden çekimler yapılıyordu. Yönetmen Mustafa Şevki Doğan’ın seti terminalde, ikinci yönetmen Aslı Kızıltuğ’un çekimleri ise yollardaydı.

Asuman Dabak’ın Karadeniz’den Ege’ye geliş sahnelerini izledikten sonra yapımcı Ferhat Eşsiz, yönetmen Mustafa Şevki Doğan, oyuncular Asuman Dabak ve Eser Eyüboğlu ile dizi üstüne sohbet ettik.

İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Hakan Bilgin, Eser Eyüboğlu ve Haldun Boysan’ın oynadığı dizinin 3 Haziran’da Rize’de başlayan çekimlerinin, 18 Haziran’dan sonra Seferihisar ve Sığacık’ta sürdüğünü öğrendim. Bahar Filiz Ekinci’nin senaryosunu yazdığı “Ege’nin Hamsisi”nin izleyenlere ne vaadettiğini sorduğum dizi ekibinin özetle söylediği şuydu:

“Dizimiz, Egeli ve Karadenizli ailelerin, yetiştikleri farklı kültürlere rağmen gönüller bir olunca nasıl bir dünya yaratacaklarını ekrana taşıyacak.”

Ege'nin Hamsisi dizisi için Sen Anlat Karadeniz etkisi yaşatacak mı? 7

Dizinin 1. bölümü öncesinde art arda fragmanlar yayınlanmıştı.

atv ekranlarında büyük başarı kazanan Sen Anlat Karadeniz gibi, Karadeniz esintileri taşıyan ama Ege’nin de özelliklerini yansıtan yeni dizinin başarılı olup olamayacağı, Sen Anlat Karadeniz çıkışı yapıp yapamayacağı merak konusu olmuştu.

EGENİN HAMSİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Dizinin bu akşamki 1. bölümü bu noktada büyük önem taşıyor.

İclal Aydın’ın yeniden ekrana dönüşünü de müjdeleyen dizinin 1. bölümünden 4. fragmanı da aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.