Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi dizisinde bir karakter var ki, adeta patlama yapacak!

Ege’nin Hamsisi dizisinde bir karakter var ki, adeta patlama yapacak!

tarafından ker_def
Ege’nin Hamsisi dizisinde Kasap İbo karakteri patlama yapacak!

30 Haziran 1987 İstanbul doğumlu olan Uraz Kaygılaroğlu’nu bu sezon TRT 1 ekranlarında 16 Temmuz Pazartesi akşamı ekrana gelmeye başlayacak olan Ege’nin Hamsisi dizisinde izleyeceğiz.

Dizide Deniz karakterine hayat verecek olan Kaygılaroğlu, özellikle Kasap İbo karakterinin patlama yapacağını düşünüyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunu olan, 2008 yılında Milyonda Bir dizisiyle ekran kariyerine başlayan Kaygılaroğlu, Arka Sokaklar, Es Es dizilerinde rol almış ve Pis Yedili dizisindeki Canburger karakteri ile çıkış yapmıştı. Baba Candır dizisinde 3 sezon Haluk karakterine hayat veren Kaygılaroğlu, Klavye Delikanlıları dizisinde Kuzen Volki olarak yer almıştı.

Şimdilerde Ege’nin Hamsisi dizisindeki Deniz karakterine yoğunlaşan genç oyuncu, ‘Deniz’le benzer yanlarımız var’ ifadesinde bulundu.

KASAP İBO KARAKTERİNE DİKKAT

Milliyet gazetesinin sorularını yanıtlayan Kaygılaroğlu, dizinin senaryosunun çok güzel olduğuna değindi ve şöyle konuştu:

“Senaryo çok güzel, karakterler iyi oturmuş ve hesaplanmış. Hepsine ayrı ayrı özellikler yüklenmiş. Fedakâr bir annenin restoran işleterek, çocuklarını yetiştirme gayreti var. Anne-oğul sevgisini derinden hissedeceğiz. Arap atı olacağına inandığım Kasap İbo karakteri var ki, izleyenleri çok şaşırtacak.”

Ege'nin Hamsisi dizisinde bir karakter var ki, adeta patlama yapacak! 7

Canlandırdığı Deniz karakterine değinen Kaygılaroğlu, “Deniz, çok hayırlı bir evlat. Düzgün, iyi bir çocuk. Beş yıl sonra evine dönüyor ama hayali, İngiltere’ye gidip yüksek lisans yapıp, dönüşte ailesine daha güzel şartlar sunmak. Annesi gitmesini istemiyor. Deniz, bu hayalini şimdilik erteleyecek” dedi.

EGE’NİN HAMSİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Deniz karakteri ile kendisi arasında benzerlikler olup olmadığı sorusuna ise, şu yanıtı verdi:

“Var. Deniz, babasını küçük yaşta deniz kazasında kaybetmiş, ben de dört yaşımda kaybettim. Benim de annem restoran işletiyordu, dizideki annem Melahat’in de restoranı var.”