Ana sayfa Dizi Haberleri Meleklerin Aşkı dizisinin ömrü Kurtlar Vadisi gibi olsun!

Meleklerin Aşkı dizisinin ömrü Kurtlar Vadisi gibi olsun!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Oya Başar, Gülper Özdemir ve Berkay Hardal’ın rol aldığı Meleklerin Aşkı dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı.

19 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de ekrana gelecek olan dizi, ilk 2 bölümüyle müthiş bir işe imzasını atmıştı.

Reyting başarısının yanı sıra başarılı oyunculuğu ve hikayesiyle de dikkat çeken Meleklerin Aşkı, yaz ekranının en dikkat çeken dizilerinden birisi olmayı başardı.

“Bu dizi hiç bitmesin” diye yorumlarda bulunan izleyiciler, her bölümü sabırsızlıkla beklediklerini sosyal medyada dile getirmekte.

“Melek ve Yağmur artık tamam” diyen bir izleyici ise karakterlerin birbirlerine olan uyumuna da dikkat çekiyor.

Melek’in Yağmur’a karşı birşeyler hissettiğini yazan izleyiciler, Berkay Hardal ile Gülder Özdemir’in birbirlerine çok yakıştığı mesajlarını atmakta…

“Diziye bayıldım, Yağmur çok tatlısın” yazan bir başka izleyicinin notu da dikkat çekiyor.

“Muhteşem dizi, Allah Kurtlar Vadisi dizisi ömrü versin” yazan bir başka izleyicinin mesajı ise gülümsetti.

İşte Meleklerin Aşkı dizisi 3. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yağmur, Deniz’le birlikte yakalanmış, Melek’i kendine aşık etme planı daha başlamadan bitme noktasına gelmiştir.

Bu yüzden Melek’e bir an önce gerçekleri anlatmalıdır. Fakat bir sorun vardır ki, gerçekleri o da bilmemektedir. Çünkü geceye dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. O gece yaşananları bilen tek bir kişi vardır, o da Deniz’dir. Deniz de gerçekleri menfaatleri doğrultusunda manuple edecektir. Yağmur’un kendisi bile, Deniz’le sevgili olduğuna nerdeyse inanacaktır. Yağmur, bu duruma daha fazla dayanamaz. Şartları lehine çevirmek için harekete geçecektir ki Rukiye’nin verdiği akılla, işlerin iyiden iyiye sarpa sarmasına neden olur. Yağmur, yine bir yanlış anlamanın ve entrikanın içine düşmüştür.

Meleklerin Aşkı dizisinin ömrü Kurtlar Vadisi gibi olsun! 7

MELEKLERİN AŞKI BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yağmur, bu bardireyi de atlatır. Tüm yanlış anlaşılmalardan, Deniz’in ahtapot gibi saran kollarından nihayet kurtulmuşur. Artık herkes Yağmur’la Deniz’in sevgili olmadığına emindir. Evde şimdilik sular durulmuşsa da Necmettin ikna olmamıştır. Evinin koridorlarında yaşanan trafiğe el koymaya karar verir. Kapalı kapılar ardında yaşananları ortaya çıkaracaktır. Bunun için de eve gizli kamera taktırır. Tabi ki bunun ilk kurbanı da Yağmur olur. Yağmur, kameralara ve Necmettin’e öyle bir şekilde yakalanır ki artık ne yapsa da kendini aklamayı başaramayacaktır.