Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ekin Koç, kariyeri hakkında önemli karar aldı!

Ekin Koç, kariyeri hakkında önemli karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Malatya Film Festivali’ne katılan oyunculardan birisi de Ekin Koç oldu.. Koç, festivalin jüri üyelerinden birisiydi ve hakkaniyetli karar verdiklerini söyledi. Malatya iyi karşılandığını anlatan Ekin Koç, kameralara konuştu.

2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim dizisindeki Kıvanç karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Benim Adım Gültepe,Evli ve Öfkeli, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Hayat Sırları ve Bozkır dizilerinde boy göstermişti.

Sinemaya da ilgi gösteren Bizim İçin Şampiyon filmiyle beğeni de toplayan oyuncu, kariyeri konusunda önemli bir karar da aldı.

Film yazmak ya da yönetmek gibi projesi olup olmadığı sorulan Ekin Koç, “Olabilir. Şöyle ki ben bu mecranın herhangi bir alanında yer almak, bir şekilde mümkün olduğunca arka odalarına girip bakmak. Böylece bir oyuncunun da nerede durduğuna dair fikir edinmek, yen pencereler açmak istiyorum. Dolayısı ile böyle bir şey mümkün”açıklamasında bulundu.

Kafasında bazı projeler olduğunu ancak bunlarla ilgili konuşmak için erken de olduğunu ifade eden Ekin Koç’un açıklamalarını videodan izleyebilirsiniz.