Ana sayfa Dizi Haberleri Ekin Mert Daymaz hayranlarının heyecanla beklediği dizi haberi!

Ekin Mert Daymaz hayranlarının heyecanla beklediği dizi haberi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz aylarında atv ekranında izleyicilerle buluşan dizilerden birisi de Gençliğim Eyvah idi… Aile komedisi olarak ekrana yansıyan, duygusal aşk sahneleri ile de izleyicileri bir hayli etkileyen yapımda Ahmet Asmalı karakterine Ekin Mert Daymaz canlandırdı.

Oyuncu, dizideki performansı ile hayranlarından bir hayli beğeni topladı. Şimdi ise oyuncu için yeni bir dizi teklifi var… Ekin Mert Daymaz’ın sevenleri de oyuncunun bu teklife ne yanıt vereceğini merakla bekliyor.

2014 yılında Not Defteri dizisi ile yolculuğuna başlayan Daymaz; Çilek Kokusu, Hayat Sevince Güzel, Kırlangıç Fırtınası, Ağlama Anne, Payitaht Abdülhamid ve son olarak da Gençliğim Eyvah isimli dizilerde rol aldı.

Kendisini bu süreçte bir hayli geliştiren oyuncu, şimdi de Savaşçı dizisi için görüşme halinde. Erkan Meriç ve Tamer Karadağlı’nın yenilenen kadrosuna katıldığı Savaşçı’nın 5. sezon hazırlıkları da tamamlanmak üzere. Dizinin çekimlerine yakında başlanması bekleniyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, Ekin Mert Daymaz ile Limon Yapım arasında görüşmeler sürüyor. Tarafların imza aşamasında olduğu ve oyuncunun büyük bir ihtimalle önümüzdeki dönemde yenilenen Savaşçı dizisinde rol alacağı belirtiliyor.