Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ela Yörüklü yaşayan bir efsanenin içinde! İşte Arka Sokaklar gerçeği!

Ela Yörüklü yaşayan bir efsanenin içinde! İşte Arka Sokaklar gerçeği!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisine geçen sezon yani 14. sezonda dahil olan Yiğitcan Ergin ve Ela Yörüklü için bu yapım büyük önem taşıyor. Usta isimlerle birlikte aynı sette yer alan ve tecrübe kazanma konusunda da çok şanslı olan iki genç oyuncu, Arka Sokaklar’da başarılı performansları ile dikkat çekti.

Ela Yörüklü Ezgi karakterine hayat verirken, Yiğitcan Ergin ise Cemal olarak izleyicilerin karşısında bulunuyor. İki genç oyuncu da 15. yeni sezondan büyük beklentiler içinde… Dizinin yeni sezonu başlarken Yiğitcan Ergin, “Seyircinin içini ısıtacak hikayelerimiz var” diyerek heyecanı artırdı.

Oyuncu, “Yeni sezonda bizi bol aksiyonla beraber seyircimizin içini yeniden ısıtacak çok güzel hikayeler bekliyor. 15 senelik bir işte, böyle bir ekibin içinde yeniyi ve iyiyi arama çabasının bir parçası olmak ayrı bir tecrübe ve mutluluk benim için. Yeni sezonun hepimiz için hayırlı olması dileğiyle” açıklamasını yaptı.

Ela Yörüklü ise yaşayan bir efsanenin içinde olmaktan duyduğu memnuniyeti şu sözlerle anlattı: “Yeni sezonda yine yeniden aksiyon dolu hikayelerle seyirci karşısına çıkıyoruz. Yaşayan bir efsanenin içindeyiz. 15’inci yılında dahi nabzın böyle yüksek olması bizi de çok heyecanlandırıyor. Kaldığımız yerden devam, buluşmaya çok az kaldı!”