Ana sayfa Dizi Haberleri Özgür Ozan, nam-ı diğer Hüsnü Çoban’ın büyük gururu!

Özgür Ozan, nam-ı diğer Hüsnü Çoban’ın büyük gururu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Özgür Ozan, Çocuklar Duymasın dizisindeki Selami karakterinin ardından yer aldığı Arka Sokaklar dizisinde 14 sezon boyunca büyük başarılar kazandı. Hüsnü Çoban karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu, dizinin de en renkli ismi konumunda. Hüsnü Çoban’ın eğlenceli sahneleri kimin aklından çıkabilir ki?

Özgür Ozan, 15. sezona başlayan Arka Sokaklar dizisinin arkasında duran seyircilere teşekkür etti. Ünlü oyuncu, ” 15 sezon herkese nasip olmayacak bir televizyon başarısıdır. Bu başarının tanığı ve ortağı olmak beni çok heyecanlandırıyor. Arka Sokaklar efsanesinden bahsedilirken benim de dudaklarıma küçük bir gülümseme bırakıyor elbette. Seyircimize sonsuz teşekkürler” diye konuştu.

Engin Müdür olarak dizide başarılı performans sergileyen İlker İnanoğlu da ilk günkü kadar heyecanlı olduğunun altını çizdi. Böyle bir başarının içinde olduğu için gururlu olduğunu da belirten oyuncu, “Zaten biz artık bir aile gibi olduk. Birbirimizi ailemizden
bile fazla görüyoruz. Yeni sezonda neler olacağını sizler gibi biz de merak ediyoruz. Ama heyecan dolu olacağına emin olabilirsiniz” diye konuştu.

Özgür Ozan, nam-ı diğer Hüsnü Çoban'ın büyük gururu! 7

Dizide Selin karakteriyle izlediğimiz Oya Okar ise başarının altındaki sebebin güncel olanı yakalamaları olduğunu belirtti. Oyuncu, “Arka Sokaklar her zaman güncel olanı yakalıyor ve ona ayna tutmaya çalışıyor. Kadın cinayetleri, korona ve bu hastalıkla mücadele etmek için çok zor şartlarda çalışan sağlık çalışanları gündemimizde olacak. Ayrıca Selin ile Mesut’un yaklaşmakta olan bir nikah tarihi var. Bu sezon mürüvvetlerini görebilecek miyiz? Ben de merakla bekliyorum” dedi.