Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu – Ozan Dolunay – Yasemin Allen uyumu beğenildi! Sizce nasıl?

Elçin Sangu – Ozan Dolunay – Yasemin Allen uyumu beğenildi! Sizce nasıl?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elçin Sangu,Kiralık Aşk dizisinden sonra yine aradığı gibi bir rol buldu. Romantik komedi dizisi olarak görünen İyi Günde Kötü Günde’nin çekimleri geçtiğimiz ay başlamıştı. Dizinin ilk fragmanı yayınlandı ve genel anlamda da büyük beğeni topladı.

Yeni sezonda Star TV ekranında izleyeceğimiz dizinin fragmanına yönelik ilk yorumlar da sosyal medyada yer aldı. Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in de başrolünde olduğu dizide Elçin Sangu’nun halleri çok konuşuldu.

Yakında izleyicilerle buluşacak olan O3 Medya’nın yapımcılığını yaptığı dizi hakkında yapılan dikkat çeken yorumlardan birisi, Ozan Dolunay’ı hala izleyicilerin Zalim İstanbul’daki Cenk olarak görmeleri.

Her ne kadar ünlü oyuncu farklı bir kimlikle ilk fragmanda yer alsa da birçok izleyici için hala o Zalim İstanbul’un Cenk Karaçay’ı…

Yurt dışındaki izleyicilerin de dikkatini çeken dizi hakkında, yabancı dizi hayranlarının da heyecanlı paylaşımları bulunuyor. Eğlenceli bir yapım olması ve Elçin Sangu’nun bu tür rolleri çok iyi canlandırdığı düşüncesi yorumlarda öne çıkıyor.

Elçin Sangu - Ozan Dolunay - Yasemin Allen uyumu beğenildi! Sizce nasıl? 7

Kış aylarındaki dram yapımları arasında eğlenceli bir dizinin işinin zor olduğu düşüncesi de var. Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in uyumlarını da genel anlamıyla izleyiciler tarafından beğeni toplamış durumda.

İyi Günde Kötü Günde dizisinin ilk fragmanının olumlu şekilde algılandığını ve sosyal medyada da büyük destek bulduğunu söyleyebiliriz.

Şenay Gürler, Derya Alabora, Nergis Kumbasar, Hakan Salınmış, Sinan Albayrak gibi usta isimleri aynı projede buluşturan dizinin kadrosunda yıldız oyuncular; Ali Yağcı, Hande Yılmaz, Deniz Işın, Tugay Erdoğan ve Mutlu Karaduman da yer alıyor.