Ana sayfa Sosyal Medya Gaye Turgut Evin’in Savaşçı dizisiyle ilgili paylaşımı gerçeği ortaya çıkardı!

Gaye Turgut Evin’in Savaşçı dizisiyle ilgili paylaşımı gerçeği ortaya çıkardı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Savaşçı dizisi, yaz sezonunda yeni sezona devam edip etmeyeceği ile ilgili endişeli bekleyişle gündemdeydi. Takipçilerinin yeni sezonla ilgili hiç bir hazırlığın olmaması, herhangi bir bilginin gelmemesi nedeniyle dizinin final yaptığı tahminlerini yürütmeye başlamıştı sosyal medyadan.

Kısa bir süre önce dizinin yeni sezonu için başrolde oynayan Berk Oktay ile anlaşma yapıldığı haberleriyle gündeme geldi dizi. Daha sonra dizinin yeni sezon ilk bölümünün yayın tarihinin de belli olmasıyla izleyici adeta bir ‘oh’ çekti. Bu akşam yeni bölümüyle yine kaldığı yerden devam edecek dizi.

Aslında izleyeceğiniz bölüm daha önce çekildi. Yani dizi sezon arası vermeden önce. 5. sezonuyla bu akşam, (13 Eylül Pazar) ekrana gelecek 97. bölüm. çekimleri Eskişehir’de yapılan dizinin daha önce stok bölümler çekilmişti.

Gaye Turgut Evin'in Savaşçı dizisiyle ilgili paylaşımı gerçeği ortaya çıkardı! 8

Yeni sezon çekimleri henüz başlamadı ancak Berk Oktay ile anlaşma sağlanmasıyla birlikte hazırlıkların da başladığı öğrenildi.

Bu arada Savaşçı dizisinde Teğmen Çiğdem Ülgen karakterine hayat veren Gaye Turgut Evin de izleyenleri akşamki yayını hatırlatan bir instagram paylaşımı yaptı. Bu paylaşım sonrasında yeni sezonda Evin’in de olacağı daha net ortaya çıktı.

Gaye Turgut Evin, heyecanlı bir bölümün izleyiciyi beklediğini de ifade eden sözleriyle yayına bir kaç saat kala dikkatleri çekti.

İşte o paylaşım:

Sonunda kavuşuyoruz #savaşçı #kılıçtimi efsanesi geri dönüyor.????????⚡
Son 5 saat kaldı.Bende heyecan dorukta ya siz de?Akşam ekran başında kimler bizi bekliyor?Şıştt????Bu akşam bizim ayak seslerimiz yankılanacak duyanlar duymayanlara söylesin
⚔????????????

#kılıçtimi #teğmençiğdemülgen @savascifox @foxturkiye @limon_film

Gaye Turgut Evin'in Savaşçı dizisiyle ilgili paylaşımı gerçeği ortaya çıkardı! 9