Ana sayfa Dizi İzle Elif Dizisi 1 Mart Cuma 875. Bölüm Fragmanı İzle

Elif Dizisi 1 Mart Cuma 875. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Elif dizisi 875. bölümde Fikret Ovalı, Melek’in davasını almayı kabul eder. Fidan ise Melek ve ona yardım eden herkese eziyet etmeyi sürdürür. Fakat zor zamanda gelen sürpriz bir ziyaretçi onun büyük bir şaşkınlık yaşamasını sağlar. Elif dizisinin 1 Mart Cuma günü ekrana gelecek olan 875. bölümünde yaşanacakların detayını videodan izleyebilirsiniz.

Hapisten çıkmak için tüm umutlarını yitiren Melek bir anda karşısında ünlü avukat Fikret Ovalı’yı görünce çok sevinir. Melek’in yaşadıklarını duyunca ona yardım etmeye karar veren avukat kolları sıvar. Kerem’in avukatı ise Melek’in ülkedeki en güçlü avukatı yani Fikret Ovalı’yı tuttuğu haberini verir. Bunun üzerine Kerem çok şaşırır ve kafasında soru işaretleri oluşur. Kıymet de bu haberi duyar ve şok olur. Hemen Mahir’i arayıp konağa çağırır. Koğuşta ise Fidan, Melek’e çile çektirmeye devam ederken, Çiçek’e de orayı dar eder ve Melek’e yapmış olduğu iyilikten dolayı Fidan onu cezalandırır. Çiçek’in durumu çok ağırdır. Fidan Melek’e de zulmederken, hiç beklenmedik bir şey olur. Koğuşa gelen kişi Melek’i çok şaşırtır.

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar her gün 20:00’de Elif ile Kanal 7’de…

Yönetmenler: Betül Durmuş, Ece Tahtalıoğlu
Yardımcı Yönetmen: Emre Bahadır
Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz
Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş, Faruk Harmanya
Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Berna Keskin, Nur Gürkan, Seyda Bayram, Özlem Savaş, Fatih Ayhan, Hasan Denizyaran, Cem Kılıç, Ece Baliç, Selim Aygün, Parla Şenol, Yıldız Asyalı, Uğur Özbağı, Canberk Kuzu, Melis Koç, Burcu Karakaya, Ömer Faruk Çalışkan, Yargı Eylem Ferzan, Betül Dikyol, Berkan O.