Ana sayfa Dizi İzle Elif Dizisi 10 Mayıs Cuma 920. bölümünde Melek, Kıymet’in gerçek yüzünü ortaya çıkartabilecek mi?

Elif Dizisi 10 Mayıs Cuma 920. bölümünde Melek, Kıymet’in gerçek yüzünü ortaya çıkartabilecek mi?

tarafından ker_def

Ekranların uzun soluklu yerli dizisi Elif 920. bölümde Mahir, Kıymet’in kanlı gömleğini analiz ettirir. Melek ise Kıymet’e tüm suçlarını itiraf ettirmeyi başarır. Melek Kıymet’in gerçek yüzünü ortaya çıkarabilecek mi? Elif dizisinin 10 Mayıs Cuma günü ekrana gelecek olan 920.bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Mahir elinde gömlekle Kıymet’e yakalanır. Kıymet çok gerilir. Mahir annesiyle yüzleşir ve onun Fikret’in katili olduğunu düşündüğünü söyler. Kıymet çok sinirlense de Mahir gömleği almayı başarır. Levent Hümeyra’ya aldığı yüzüğü gösterince Hümeyra ne yapacağını şaşırır. Levent’i boşuna suçladığını anlar ve mahcup olur. Ertesi gün Levent’in televizyonda yaptığı açıklama Hümeyra’yı şok eder. Mahir gömleğin üzerindeki kanı analiz ettirir. Melek ve Kıymet buluşur. Melek Kıymet’i kışkırtır ve bunun üzerine Kıymet yaptığı her şeyi itiraf eder. Melek Kıymet’in foyasını ortaya çıkartmak için bir plan yapar ve eline çok büyük bir kanıt geçer. Kıymet’in suçlu olduğu ortaya çıkacak mı?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar her gün 21:00’da Elif ile Kanal 7’de…

Yönetmenler: Betül Durmuş, Ece Tahtalıoğlu
Yardımcı Yönetmen: Emre Bahadır
Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz
Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş, Faruk Harmanya
Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Berna Keskin, Nur Gürkan, Seyda Bayram, Özlem Savaş, Fatih Ayhan, Hasan Denizyaran, Cem Kılıç, Ece Baliç, Selim Aygün, Parla Şenol, Yıldız Asyalı, Uğur Özbağı, Canberk Kuzu, Melis Koç, Burcu Karakaya, Ömer Faruk Çalışkan, Yargı Eylem Ferzan, Betül Dikyol, Berkan O.