Ana sayfa Dizi İzle Elif Dizisi 11 Nisan Perşembe 899. Bölüm Özetini İzle!

Elif Dizisi 11 Nisan Perşembe 899. Bölüm Özetini İzle!

tarafından ker_def

Elif dizisinin 899. bölümü 11 Nisan Perşembe günü izleyiciler Kanal 7 ekranında buluşmaya hazırlanıyor. Elif Dizisi 899. bölümde neler yaşanacak? İlk bilgiler gelmeye başladı.

Kerem Avukat Fikret’in söylediklerini düşünmeye başlar. Kafası oldukça karışık olan Kerem Melek’in suçsuz olduğunu anlayabilecek mi? Elif dizisinin 899. bölümünün özetini videodan izleyebilirsiniz.

898. bölümde neler yaşanmıştı?

Fikret’in Melek’in suçsuzluğunu kanıtlamak için bulduğu detay Kerem’i çok şaşırtır. Kerem’in kafası iyice karışır. Kerem bu durumdan Hümeyra’ya bahseder. Konağın satışı için hazırlanan belgeyi Tarık’ın düzenlemiş olabileceği tahminini yürütürler. Fakat Kerem Fikret’in bu işin arkasında başka birinin olabileceğini düşündüğünü dile getirir.

Kıymet bu konuşmaları duyar ve iyice panikler. Hemen Mahir’le bir buluşma ayarlar ve duyduklarını Mahir’e de anlatır. Fikret’i başına Mahir sardığı için Mahir’e kızar. Mahir ise kendisinin rahat durmadığını bütün bunların Kıymet yüzünden olduğunu ve Fikret’i bu davadan vazgeçiremeyeceğini söyler. Köşeye sıkışan Kıymet ne yapacak?