Ana sayfa Dizi İzle Elif Dizisi 18 Mart Pazartesi 886. Bölüm Özetini İzle

Elif Dizisi 18 Mart Pazartesi 886. Bölüm Özetini İzle

tarafından ker_def

Elif Dizisi 886. bölümde neler yaşanacak? Elif evden kaçar ve annesinin yanına gitmeye çalışır. Mahir Elif’i bulur ve hastaneye getirir. Elif annesinin yanına girince onunla ne konuşacak? Melek kendine gelebilecek mi?

Ekranların sevilen dizisi Elif’te Melek yoğun bakımda can çekişir. Elif ise annesini görmek için konaktan kaçar. Melek hastaneye ulaşan Elif’in gelişini hissedecek mi? Elif dizisinin 18 Mart Pazartesi akşamı Kanal 7’de yayınlanacak olan 886. bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

886. Bölümde yaşanacakların detayı şöyle:

Beyin kanaması geçiren Melek’in durumu ciddiyetini korur. Elif annesini görmek ister ve hastaneye gitmek için evden gizlice çıkar. Başlangıçta onun yokluğunu fark etmeyen Macide, Hümeyra ve Kerem onu konakta bulamayınca endişe etmeye başlar. Kerem onu aramak için çıkar. Elif hastaneye nasıl ulaşacağını tek başına bulmaya çalışırken, onun kaçtığı haberini alan Mahir de onu bulmak için çabalar. Hastanede Melek’in başında bekleyen Aslı, Elif’in bulunamamasından korkar. Yolu bulamadığı için Mahir’e ulaşan Elif, onunla birlikte hastaneye, annesinin yanına gelir. Elif’in hastaneye gelişi Melek’te nasıl bir gelişmeye sebep olacak?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar her gün 20:50’de Elif ile Kanal 7’de…