Ana sayfa Dizi Fragmanları Elif dizisi 19 Eylül 758. bölüm fragmanı yayınlandı, işte yeni bölüm özeti!

Elif dizisi 19 Eylül 758. bölüm fragmanı yayınlandı, işte yeni bölüm özeti!

tarafından ker_def

15 Eylül 2014 yılında Kanal 7’de başlayan ve halen devam eden TV dizisi Elif, 5. sezonuna Pazartase günü başlamıştı. Dizinin yeni sezonu da beğeniyle takip edilmekte. Dizinin hayranları hafta içi her akşam saat 20.00’de ekran başında Elif’in maceralarını izliyor. Adeta ekranda büyüyen İsabella Damla Güvenilir ise artık sınırları ülkemizi aşan bir üne kavuştu. Özellikle Latin Amerika ülkelerinde çok izlenen Elif dizisi, oyuncuların da bu ülkelerde hayranlarının olmasını sağladı. Elif dizisinin 19 Eylül Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 758. bölümden ilk görüntüler de ortaya çıktı.

Videoda 758. bölümden ilk fragmanı bulabilirsiniz. Peki yeni bölümde neler yaşanacak?

İşte 758. bölümün özeti… Ekranların sevilen dizisi Elif’te bu akşam Elif ve Melek Aslı öğretmenle tanışır. Aslı’nın kendisine yardım edebileceğini düşünen Melek ona içinde bulundukları durumu anlatır. Konakta ise davetsiz bir misafir herkesi şok eder.

Her fırsatta Melek’i rahatsız eden ev sahibi bu kez henüz muhtara yapılmayan kayıt başvuruları için Melek’in başını ağrıtır. Melek yoğun çalıştığını söyleyip ondan kurtulmaya çalışsa da ev sahibi baskıyı sürdürür. Elif ise gideceği ilkokulda öğretmenlik yapan Aslı ile tanışır ve onu Melek’le konuşturur. Melek Elif’in durumunu anlatıp onlara yardımcı olup olamayacağını sorar. Elif’i ilk görüşte çok seven Aslı ise onlara yardım edebilmek için bir yol arar. Öte yandan konakta ise Macide hiç ummadığı birinin ziyaretiyle hem çok şaşırır hem de çok duygulanır. Onca yılın ardından çıkıp gelen bu misafir kim?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar 17 Eylül Pazartesi’den itibaren Elif ile Kanal 7’de…

Yönetmenler: Betül Durmuş, Ece Tahtalıoğlu
Yardımcı Yönetmen: Emre Bahadır
Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz
Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş, Faruk Harmanya
Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Berna Keskin, Nur Gürkan, Seyda Bayram, Özlem Savaş, Fatih Ayhan, Hasan Denizyaran, Cem Kılıç, Ece Baliç, Selim Aygün, Parla Şenol, Yıldız Asyalı, Uğur Özbağı, Canberk Kuzu, Melis Koç, Burcu Karakaya, Ömer Faruk Çalışkan, Yargı Eylem Ferzan, Betül Dikyol, Berkan Oral