Ana sayfa Dizi İzle Elif Dizisi 19 Nisan Cuma 905. Bölümde Jülide polise ne anlatacak?

Elif Dizisi 19 Nisan Cuma 905. Bölümde Jülide polise ne anlatacak?

tarafından ker_def

Elif dizisi 905. bölümde ağır yaralanan Şafak yoğun bakıma kaldırılır. Tufan ise gerçekleri anlatmaması için Jülide’yi tehdit eder. Polise ifade veren Jülide ne diyecek? 19 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak olan Elif dizisinin 905. bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Tufan tarafından bıçaklanan Şafak’ın durumu ağırlaşır ve yoğun bakıma kaldırılır. Oğlunun başına gelenleri öğrenen Leman hızla hastaneye gelir ve Şafak’ı Tufan’ın yaraladığını öğrenince Jülide’ye düşman olur. Tüm yaşananlar için onu suçlar. Emirhan ise yaşadıklarının etkisiyle konuşmamaya başlar. Tufan Jülide’yi tehdit eder. Jülide polise gerçekleri anlatırsa Şafak’a ve Emirhan’a zarar vereceğini, Jülide’nin onları bir daha göremeyeceğini söyler. Jülide Tufan’a rağmen polise gerçekleri anlatabilecek mi?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar hafta içi her gün 21:00’de Elif ile Kanal 7’de…

Yönetmenler: Ece Tahtalıoğlu Pertez, Yasemin Erkul
Yardımcı Yönetmen: Emre Bahadır
Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz
Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş, Faruk Harmanya
Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Berna Keskin, Nur Gürkan, Seyda Bayram, Özlem Savaş, Fatih Ayhan, Hasan Denizyaran, Cem Kılıç, Ece Baliç, Selim Aygün, Parla Şenol, Yıldız Asyalı, Uğur Özbağı, Canberk Kuzu, Melis Koç, Burcu Karakaya, Ömer Faruk Çalışkan, Yargı Eylem Ferzan, Betül Dikyol, Berkan O.