Ana sayfa Dizi Fragmanları Elif Dizisi 22 Mayıs Çarşamba 928. bölümde Aslı, Kerem’in aşkına karşılık verecek mi?

Elif Dizisi 22 Mayıs Çarşamba 928. bölümde Aslı, Kerem’in aşkına karşılık verecek mi?

tarafından ker_def

Elif Dizisi 928. bölümde neler yaşanacak? Hümeyra Kıymet’le ilgili gerçeği öğrenir ve sonunda onunla yüzleşmeye karar verir. Kıymet Hümeyra’nın karşısında ne diyeceğini bilemez. Bunun üzerine Hümeyra onu konaktan kovar.

ASLI KEREM’İN AŞKINA KARŞILIK VERECEK Mİ?

Ekranların sevilen dizisi Elif’te Çarşamba akşamı Kıymet’in bir oğlu olduğunu öğrenen Hümeyra çok şaşırır ve araştırma yapmaya başlar. Kerem ise sonunda Aslı’ya olan duygularını açar. Aslı Kerem’e ne cevap verecek?

Kıymet’in bir oğlu olduğunu öğrenen Hümeyra çok şaşırır ve oğlunun kim olduğu hakkında bilgi almaya çalışır. Hümeyra Kıymet’in bir oğlu olduğunu bile sakladığına göre söylediği diğer her şeyin de yalan olabileceğini düşünür ve Kıymet’ten hesap sormaya karar verir. Kıymet’i zor anlar beklemektedir. Aslı, Kerem’e, başka biriyle arasında bir ilişki olduğunu nasıl düşünebildiğini sorarken Kerem’den hiç beklemediği bir karşılık alır. Kerem bir anda Aslı’ya olan aşkını itiraf eder. Aslı bu itiraftan sonra Kerem’e nasıl davranacağını şaşırır. Aslı Kerem’in aşkına karşılık verecek mi?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar hafta içi her gün 21:40’ta Elif ile Kanal 7’de…

Yönetmenler: Ece Tahtalıoğlu Pertez, Yasemin Erkul Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş, Faruk Harmanya

Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Berna Keskin, Nur Gürkan; Seyda Bayram, Özlem Savaş, Fatih Ayhan, Hasan Denizyaran, Cem Kılıç, Ece Baliç, Selim Aygün, Parla Şenol, Yıldız Asyalı, Uğur Özbağı, Canberk Kuzu, Melis Koç, Burcu Karakaya, Ömer Faruk Çalışkan, Yargı Eylem Ferzan, Betül Dikyol, Berkan Oral