Ana sayfa Dizi İzle Elif Dizisi 29 Mart Cuma 895. Bölüm Özeti İzle

Elif Dizisi 29 Mart Cuma 895. Bölüm Özeti İzle

tarafından ker_def

Elif dizisi Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 29 Mart Cuma günü 895. bölümü yayınlanacak olan Elif dizisinde neler olacağı merakla beklenmekte.

Elif Dizisi 895. bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Hümeyra ve Levent arasında sürpriz bir gelişme yaşanır. Hümeyra Levent’ten kaçmamaya karar vermiştir. Hatta onun elini tutarak aşklarını ilan eder. Videodan dizinin 895. bölümünün özetini izleyebilirsiniz.

895. bölümün özetinde detaylar şöyle:

Kerem, Elif ve Melek’i kavuşturur. Bundan habersiz olan Aslı ise konağa Elif’i görmeye gider. Aslı Elif’in annesini ziyaret ettiğini öğrenince ne yapacak?

Melek’i ziyarete giden Elif annesini gördüğü için çok mutlu olur. Melek suçsuzluğunun bir gün ortaya çıkacağını söyleyerek Elif’i rahatlatmaya çalışır. Çiçek’in doğum günü olduğu için Melek ve Fosforlu ona ufak bir sürpriz hazırlamaya karar verirler. Fidan ve Nesrin doğum günü planından haberdar olurlar fakat Kıymet’in talimatından ötürü olay çıkaramaz.

Çiçek kendisine hazırlanan sürprizi görünce çok mutlu olur. Tüm koğuş eğlenceli vakit geçirir. Hümeyra ise Levent’le bir kafede otururken bir arkadaşıyla karşılaşır. Başta Levent’le birlikte görünmekten tedirgin olur ama sonra Levent’in elini tutup onunla birlikte olduğunu göğsünü gere gere söyler. Bu durum Levent’in çok hoşuna gider. Aslı ise Elif’i görmek için konağa geldiğinde, Kerem ve Elif’in konuşmalarına şahit olur. Aslı’nın Kerem’in Elif’i Melek’e götürdüğünü öğrenince ne yapacak?