Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma 4. bölümde Tarık, büyük bir sürprizle karşılaşacak!

Elimi Bırakma 4. bölümde Tarık, büyük bir sürprizle karşılaşacak!

tarafından zk zk
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümleriyle milyonları ekrana kilitleyen ‘Elimi Bırakma’, heyecan ve aksiyon dolu serüvenine kaldığı yerden devam ediyor.

Yapımcılığını Üs Yapım – Süreyya Önal’ın üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Çelen’in yaptığı, senaryosunu Nilüfer Aydın ve Volkan Yazıcı’nın kaleme aldığı “Elimi Bırakma”, geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle yine büyük beğeni toplayarak, sosyal medyada en çok konuşulan yapım oldu.

Merakla beklenen dizinin bu hafta yayınlanacak 4. bölümünde neler olacak:

Telefonun ucundaki sesin Mert olduğunu anlayan Azra, kardeşine kavuşabilmek için kolları sıvar. Hiç şüphesiz Azra’nın bu anında Cenk onu yalnız bırakmayacaktır. Azra ve Cenk, Mert için çıktıkları yolda amaçlarına ulaşıp Mert’e kavuşabilecek midir?

Elimi Bırakma 4. bölümde Tarık, büyük bir sürprizle karşılaşacak! 7

Cenk’in şirket çalışanına attığı yumruk büyük olay olur. Serap, yaşanan olayın duyulmasını istemezken Azmi, bu durumu kullanır. Cenk’in bir anlık siniri karşısında Feride Hanım’ı karşısına almasına sebep olurken, Babaanne torun arasında ki ipler iyice gerilir.

Azra’nın Zorlu Sınavı

Azra, kardeşi için çabalarken ailesi için endişeye düşmüş Feride Hanım’ın da Azra için bir planı vardır. Azra, Feride Hanım’ın hazırladığı sınavdan alnının akıyla çıkabilecek midir?

Cansu, Cenk’i doğum gününe çağırır. Artık duygularını açacaktır. Ancak Cenk’in Azra ile yakınlaşıp vakit geçirmesi Cansu’nun doğum gününü unutmasına vesile olur. Cenk’in hayatında biri olduğunu şüphelenen Cansu, Tarık’la konuşmaya gittiğinde büyük bir sürprizle karşılaşır!

ELİMİ BIRAKMA TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk’in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma’nın başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ gibi ünlü isimler paylaşıyor.

TRT1’in aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seren yeni dizisi ‘Elimi Bırakma’, her Pazar günü yeni bölümleri ile saat 20.00’de TRT1’de.