Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma dizisi 8. bölüm set fotografları yayınlandı

Elimi Bırakma dizisi 8. bölüm set fotografları yayınlandı

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma, her geçen hafta daha da beğeniyle izlenmekte. Alp Navruz ve Alina Boz’un mükemmel uyumu ve başarılı performansları diziyi yukarı taşımaya devam ediyor. Dizinin 8. yeni bölümü Pazar günü izleyici ile buluşacak. Setteki uyumlu havanın diziye de yansıdığı biliniyor. Videodan 8. bölümden set fotoğraflarından oluşan videoyu izleyebilirsiniz.

2018 yaz sezonunda Trt 1‘de Üs Yapım imzası taşıyan yeni dizisi Elimi Bırakma‘ın erkek başrolü Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin Sinan’ı Alp Navruz, kadın başrolü içinde Alina Boz’dur. Elimi Bırakma dizisini Volkan Yazıcı ile Zeynep Nilüfer Aydın kaleme alıyorlar.

Etkileyici bir drama dizi olanElimi Bırakma dizisinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Hüseyin Avni Danyal, Dolunay Soysert, Ertuğrul Postoğlu, Cemre Baysel, İpek Filiz Yazıcı, Burak Tamdoğan ve Batuhan Ekşi gibi isimler rol alıyor.

Elimi Bırakma Dizisi Konusu;

Türkiye’de çok ünlü bir kebapçının kızı olan Azra yurt dışında aşçılık okumaktadır. Yurt dışından Türkiye’ye geldiği sırada Cenk ile uçakta valizlerinin karışması sonucu ilk tanışmalarını yapan gençler daha sonra aile büyüklerinin büyük sürprizi ile tekrar bir araya geleceklerdir.

Ailelerinin sahip oldukları bir gecede kaybeden Azra ile ortak kader yaşayan Cenk’in yollarının kesişmesiyle başlayan etkileyici bir aşk hikayesini konu almaktadır.