Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma dizisi, TRT ekranlarında yeni bir çığır açacak!

Elimi Bırakma dizisi, TRT ekranlarında yeni bir çığır açacak!

tarafından zk zk
Yeni sezonda son dönemin çok konuşulan oyuncularından Alp Navruz ve Alina Boz’un başrolünde oynayacakları Elimi Bırakma dizisi, TRT ekranlarına farklı bir çizgi getirecek.

Dizinin tutması halinde, Kanal D, Star TV, Atv, Fox TV ve Show TV’de izlemeye alıştığımız türden diziler, TRT ekranlarını süslemeye başlayacak.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, Elimi Bırakma dizisinin TRT’ye getireceği yeniliği bakın nasıl anlatıyor:

“Bu dizinin performansı önemli

Üs Yapım-Süreyya Önal’ın yapımcılığını, Volkan Yazıcı ve Nilüfer Aydın’ın senaristliğini, Sadullah Celen’in yönetmenliğini üstlendiği Elimi Bırakma bu akşam saat 20.00’de TRT 1 ekranında başlıyor. Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi’nin rol aldığı dizi; sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra’yla benzer kaderi paylaştığı Cenk’in yollarının kesişmesiyle başlıyor.

Elimi Bırakma dizisi, TRT ekranlarında yeni bir çığır açacak! 7

“İnsanın dönüp gidebileceği bir evinin ve ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesidir” mottosu üzerine kurulu olan dizi; ailenin öneminin bir kez daha altını çizecek. TRT 1’de uzun zaman sonra ilk kez bir melodram izleyeceğiz. O nedenle bu dizinin performansı gelecek dönemlerde kanalın seçeceği işlerde etkili olacak. Seyirci uzun süredir TRT 1 ekranında bir melodram izlemediği için başta yadırgasa da kısa sürede bu projeye ilgi gösterecektir. Zira hem oyuncu kadrosu, hem konusu, hem de zamanlaması için iyi bir planlama yapılmış.
Yolu açık olsun Elimi Bırakma’nın…”