Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma dizisinde Azra’ya duygusal klip! Elimi Bırakma 9. bölüm öncesi kaçırmayın!

Elimi Bırakma dizisinde Azra’ya duygusal klip! Elimi Bırakma 9. bölüm öncesi kaçırmayın!

tarafından ker_def

Elimi Bırakma dizisi Pazar günlerinin en başarılı yapımı olarak izleyicilerin dikkatini çeken bir dizi… TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan dizide Alp Navruz ve Alina Boz’un başarılı oyunculukları ve hikayenin de izleyiciyi sarması dizinin yükselişini sürdürmesini sağlamakta. Dizide Alina’nın canlandırdığı Azra karakterinin duygusal anları izleyicileri çok etkilemekte. Elimi Bırakma dizisinin 9. bölümü 23 Eylül Pazar günü saat 20.00’de yayınlanacak. Yeni bölüm öncesinde ise Azra’nın duygusal anlarından oluşan bir klip youtube’da paylaşıldı.

Videoda Elimi Bırakma dizisinde Azra’nın duygusal anlarını izleyebilirsiniz.

Peki 9. yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar:

Meryem’in evine giden Azra, Mert’e bir adım uzaklıktadır. Sumru’nun Meryem’e ettiği tehdit işe yarayacak mıdır? Azra’nın mutluluğunu elinde taşıyan Meryem bu zorlu sınavı nasıl geçecektir?

Ameliyat olacağını öğrenen Feride Hanım ailesinden beklediği desteği alamaz. Azra’nın da yardımıyla hayata tutunan Feride Hanım ailesini bir araya getirmeye çalışır.

Feride Hanım’ın doğum günü için hazırlanan tören, Cenk’in sürpriziyle yıkılır. Azra’nın Cansu ile olan ilişkisini ortaya çıkartan Cenk’in planı istediği gibi işler. Konak bu yıkıcı haberle sarsılsa da en çok yıkılan Azra olur.

Azra’nın sırrını öğrenen Feride Hanım’ın dünyası başına yıkılır. Azra bu sırrı Cansu için saklamış olsa da, eli kolu bağlıdır. Azra, Feride Hanım’a kendisini açıklamak istese de buna engel olan Çelen ailesi Azra’yı yalnız bırakır. Cenk’in Azra’yı hayatından uzaklaştırma gayreti yeterli olacak mıdır?

Elimi Bırakma dizisinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor.

İşte dizinin künyesi:

Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Sadullah Celen
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal

Elimi Bırakma Dizisi Konusu;

Türkiye’de çok ünlü bir kebapçının kızı olan Azra yurt dışında aşçılık okumaktadır. Yurt dışından Türkiye’ye geldiği sırada Cenk ile uçakta valizlerinin karışması sonucu ilk tanışmalarını yapan gençler daha sonra aile büyüklerinin büyük sürprizi ile tekrar bir araya geleceklerdir.

Ailelerinin sahip oldukları bir gecede kaybeden Azra ile ortak kader yaşayan Cenk’in yollarının kesişmesiyle başlayan etkileyici bir aşk hikayesini konu almaktadır.